Σε ένα περίπου 24ωρο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των Pixel 2 και Pixel 2 XL από την Google, αλλά ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks, έχει στα χέρια του renders των συσκευών και κάνει τα αποκαλυπτήρια λίγο νωρίτερα.

Ο ίδιος δημοσίευσε εχθές μια εικόνα του μεγαλύτερου Pixel 2 XL, το οποίο όμως βρισκόταν μέσα σε σε θήκη και μας έδειχνε μόνο την μπροστινή πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα επανέρχεται μέσα από το Twitter με εικόνες των Pixel 2 και Pixel 2 XL, χωρίς θήκη, ενώ απεικονίζεται η μπροστινή και η πίσω πλευρά των επερχόμενων smartphones. Επιβεβαιώνεται ξανά ότι το Pixel 2 XL θα έχει αρκετά λεπτά περιθώρια, κάτι που δεν ισχύει για το Pixel 2.

To Pixel 2 XL προμηνύεται μια ακριβή ναυαρχίδα με οθόνη 6 ιντσών QHD+ και 18:9 aspect ratio. Από την άλλη, το Pixel 2 θα έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p, ενώ και τα δυο μοντέλα διαθέτουν stereo speakers στην μπροστινή πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα θα δούμε επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB και μονή κάμερα στην πλάτη στα 12 Megapixel.




Τέλος, οι τιμές αναμένονται στα 650/750 δολάρια (ανάλογα την χωρητικότητα) για το Pixel 2 και 850/950 δολάρια για το Pixel 2 XL. Η διάθεση του Pixel 2 XL θα ξεκινήσει 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει στις 19 του ίδιου μήνα, ο μικρότερος αδερφός.

Να πούμε ότι τα παραπάνω βασίζονται σε διαρροές και δεν είναι επιβεβαιωμένα από την Google.

Πηγή: Techblog.gr

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης