H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Redmi 9C στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

 
To Redmi 9C διαθέτει οθόνη 6,53″ FHD + Dot Drop ανάλυσης HD+ που παρέχει μια κορυφαία εμπειρία θέασης, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα μάτια, με πιστοποίηση για χαμηλή εκπομπή μπλε ακτινοβολίας. Είναι εφοδιασμένο με τριπλή κάμερα και συγκεκριμένα διαθέτει ευρυγώνιο φακό 13MP, αισθητήρα βάθους 2MP και εμπρός κάμερα ανάλυσης 5MP. Ο επεξεργαστής MediaTek Helio G35 σε συνδυασμό με την τεχνολογία Hyperengine προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία gaming, ενώ η υψηλής χωρητικότητας μπαταρία των 5.000mAh παρέχει μέχρι και 31 ώρες ομιλίας ή 21 ώρες video. Στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του νέου Redmi 9C συγκαταλέγεται και η ενσωματωμένη λειτουργία NFC, που διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της συσκευής σε διαδικασίες όπως οι ανέπαφες πληρωμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Redmi 9C είναι διαθέσιμo στους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi και η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησής του είναι στα €149. Όπως όλα τα προϊόντα της Xiaomi, υποστηρίζεται με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης