Του Παύλου Κρούστη
 

Η κατηγορία των ανθεκτικών τηλεφώνων, τα οποία ονομάζονται rugged phones, αποτελεί μια όχι και τόσο δημοφιλή μερίδα στο σύνολο της αγοράς της κινητής. Οι βασικοί λόγοι γι’ αυτό είναι ότι έως τώρα, τα μεγέθη και ο εξωτερικός σχεδιασμός αυτών των τηλεφώνων δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανθεκτικότητα, παρά την καλαισθησία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου τηλεφώνου της CAT Phones, του S52. Η εταιρεία έχει μακρά ιστορία και διαθέτει ήδη αρκετά μοντέλα στην αγορά, τα οποία εστιάζουν στην ανθεκτικότητα. Αυτήν τη φορά επιστρέφει δυναμικά, απευθυνόμενη τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σε καταναλωτές.

Η εταιρεία κατάφερε να κατασκευάσει ένα smartphone, το οποίο όχι μόνο διατηρεί τη στιβαρότητα, που διακρίνει τα CAT Phones, αλλά και νέο σχεδιασμό, που απευθύνεται πλέον και σε ευρύτερο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το S52 είναι ένα τηλέφωνο που εμφανισιακά πλέον δεν διαφέρει ιδιαίτερα σε σχέση με ένα συμβατικό τηλέφωνο, ενώ το πάχος του είναι όσο ένα απλό smartphone μαζί με την θήκη του, χωρίς όμως να απαιτεί θήκη για την προστασία του. Σε άλλα τηλέφωνα, η θήκη κρύβει το όμορφο design, εδώ όμως δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.
 

Το τηλέφωνο είναι πιστοποιημένο για την ανθεκτικότητά του σε νερό και σκόνη (IP68), ενώ έχει δοκιμαστεί με πτώσεις από το 1,5 μέτρο πάνω σε τσιμέντο, αλλά και σε ακραίες θερμοκρασίες κλπ. Διαθέτει το δυνατότερο γυαλί που υπάρχει για οθόνη, Gorilla Glass 6 της Corning, και μάλιστα είναι διπλάσιο σε σχέση με άλλες συσκευές της αγοράς. 

Είχαμε την ευκαιρία να το τεστάρουμε μόνοι μας στις πτώσεις και κατάφερε να ανταπεξέλθει εξαιρετικά, χωρίς καμία γρατζουνιά.
 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Το CAT S52 διαθέτει μπαταρία 3,100mAh, 4GB RAM, 64GB αποθ. χώρου με δυνατότητα επέκτασης, οθόνη 5,7 ιντσών και λογισμικό Android 9 με σίγουρη την αναβάθμιση σε Android 10.
 

CAT Phones στην Ελλάδα

H εταιρεία κάνει δυναμικό comeback με το S52, ενώ παράλληλα στηρίζει και τις υπόλοιπες συσκευές που διαθέτει στην αγορά. To 2020 αναμένεται να παρουσιάσει 3-4 νέες συσκευές, ενώ στόχος τους για το 2020 είναι να φτάσουν τις 30.000-40.000 συσκευές. Τέλος ανέφεραν ότι αναμένεται να έχουν και δυναμική παρουσία κατά την Black Friday, όπου θα δούμε σε προσφορά τα CAT S31 και CAT S60.

 

 

Τιμή και Διαθεσιμότητα
 

To CAT S52 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, με την οποία δίνεται δώρο κι ένα συμβατικό ρολόι αξίας €80. Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στα καταστήματα Cosmote/Γερμανός, Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Public στη λιανική τιμή των 539€ από τις 21 Νοεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης