Με μπαταρία των 5.000 mAh και το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας “PowerMaster”, το νέο smartphone ASUS Zenfone 4 Max φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία στην αγορά.

Το τηλέφωνο θα έρθει σε δύο εκδόσεις: μία με τον 8-πύρηνο Snapdragon 430 και μία με τον 4-πύρηνο Snapdragon 425. Παράλληλα θα έχει 4GB RAM και 16/32/64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD, ενώ είναι και dual-SIM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλο που ο φορτιστής (10W) δεν είναι πολύ δυνατός και θα κάνει 4 ώρες περίπου να φορτίσει στο 100%, με 15 λεπτά φόρτισης έχετε 3 ώρες χρόνου ομιλίας. Επίσης η μπαταρία παραμένει σε χαμηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή κάμερα 13MP με γωνία λήψης 120 μοιρών, ένα σημείο στο οποίο υπερισχύει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η μπροστινή κάμερα έχει αισθητήρα 8MP και γωνία 140 μοιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H οθόνη είναι 5,5″ 1080p ανάλυσης (IPS) και το λειτουργικό Android 7.0 με το ZenUI.

Το ASUS Zenfone 4 Max θα λανσαριστεί πρώτα στη Ρωσία για κάτι παραπάνω από 200 ευρώ (για το μοντέλο με τα μικρότερα χαρακτηριστικά). Η Asus αναμένεται να κυκλοφορήσει ακόμα πέντε τηλέφωνα, όπως έχει ανακοινώσει.

Επίσης αναμένουμε νέα αρχή στον τομέα των smartphones για την εταιρεία και στη χώρα μας πολύ σύντομα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης