H Alpha Bank γίνεται η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσφέρει το Apple Pay στους πελάτες της. Από σήμερα, μπορείτε να προσθέσετε τις κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank στο Apple Pay για να κάνετε τις αγορές σας ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας.
 

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι το iPhone ή το Apple Watch σας. Δεν είναι απαραίτητο πλέον να έχετε μαζί σας την κάρτα ή το πορτοφόλι σας, καθώς οι κάρτες σας μπορούν εύκολα να προστεθούν στο Apple Pay. Επιπλέον, και οι αγορές σας στο διαδίκτυο γίνονται εύκολα και με ασφάλεια μέσω του Apple Pay. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς να συνδέσετε την κάρτα σας
 

Σε iPhone το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Wallet και να πατήσετε το “+”. Για να χρησιμοποιήσετε το Apple pay μέσω Apple Watch, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας και επιλέξτε «Wallet & Apple Pay». Πατήστε «Add Credit or Debit Card»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταχώριση της κάρτας σας στο Apple Pay γίνεται πολύ εύκολα και με ασφάλεια. Ο πραγματικός αριθμός της κάρτας δεν αποθηκεύεται πουθενά και στη θέση του δημιουργείται ένας μοναδικός κρυπτογραφημένος αριθμός (token) που χρησιμοποιείται στις συναλλαγές, ώστε αυτές να πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης