Η Apple αποφάσισε να επαναφέρει στα ράφια το iPhone SE του 2016, ώστε να μετριάσει τα μειωμένα κέρδη της, για τα οποία έχει γίνει ντόρος εδώ και μερικούς μήνες.

Ανεπαλήθευτες παρέμειναν τελικά οι φήμες που ήθελαν την εταιρεία να φέρνει στην αγορά ένα νέο “φθηνό” iPhone, το iPhone SE 2. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι χαμηλότερες πωλήσεις των τηλεφώνων της εταιρείας για το 2018, ανάγκασαν την Apple να αποφύγει το ρίσκο, λανσάροντας ακόμη μια νέα συσκευή. Κι ενώ είχαν ανακοινώσει ότι σταματά η παραγωγή των iPhone SE, iPhone X και iPhone 6s/6s Plus, τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησε ξανά η παραγωγή των iPhone X. Σε συνέχεια της ίδιας τακτικής, το δημοφιλές iPhone SE επανήλθε στα ράφια με χαμηλότερη τιμή και… ξεπούλησε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία αναφέρει πλέον ότι στα διαδικτυακά της καταστήματα έχει γίνει sold out τόσο η έκδοση των 32GB, η οποία πωλούνταν 249 δολάρια αντί για 349, όσο και των 128GB, η οποία από 449 δολάρια αρχική, έφτασε τα 299 δολάρια.

Οι συσκευές που βγήκαν σε προσφορά ήταν φυσικά νέες, με σφραγισμένες συσκευασίες και πιθανόν έπιαναν σκόνη στις αποθήκες της Apple.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης