Η WIND παρουσιάζει τη νέα γενιά συμβολαίων W, προσφέροντας για πρώτη φορά σε ένα πρόγραμμα, το W plus, έως και 3 φορές περισσότερο Mobile Internet, διατηρώντας ταυτόχρονα όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της απόλυτης εμπειρίας W.

Το W plus είναι το μοναδικό συμβόλαιο επικοινωνίας στην ελληνική αγορά που απελευθερώνει τη mobile internet χρήση, αφού προσφέρει 5GB Mobile Internet για ατελείωτο και ξένοιαστο σερφάρισμα και βέβαια 1500’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1500 SMS και εντελώς Δωρεάν Roaming εντός ΕΕ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε ΕΔΩ.

Η καινοτομία των νέων προγραμμάτων W plus είναι, ότι προσφέρουν επιπλέον 2πλάσια GB ΔΩΡΕΑΝ μέχρι και 3 φορές το χρόνο, αλλά και πρόσθετες παροχές για όλους όπως το αυτόματο πακέτο επέκτασης 100MB με μόνο 2€ σε όλα τα νέα προγράμματα W και W plus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα επενδυτικό πρόγραμμα που έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία 5ετία, η WIND έχει εκσυγχρονίσει το σύνολο των υποδομών της εξασφαλίζοντας υψηλές ταχύτητες 4G και χωρητικότητα ώστε να υπάρχει εξαιρετική εμπειρία όχι μόνο στην κάλυψη, αλλά και στη χρήση του mobileInternet. Ο Γιάννης Γαβριηλίδης, Consumer Marketing Executive Director της WIND Ελλάς, δήλωσε με αφορμή το λανσάρισμα της νέας γενιάς συμβολαίων W: «Η WIND συμπορεύεται με τις διεθνείς κυρίαρχες τάσεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, όπως αυτές αναδεικνύονται από τους ίδιους τους καταναλωτές με επίκεντρο την εκρηκτική ανάπτυξη στη χρήση mobile data και επιλέγει στρατηγικά να επενδύσει στη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που βελτιώνουν την εμπειρία στην επικοινωνία τους. Φέρνουμε, λοιπόν, καινοτομία και κάνουμε πραγματικότητα τις επιθυμίες του καταναλωτή. Γιατί η ζωή δεν μετριέται σε ΜΒ.»

Η καμπάνια επικοινωνίας για τη νέα γενιά συμβολαίων W αποτυπώνει εύστοχα την απλότητα, την καινοτομία και την ελευθερία στην επικοινωνία ειδικά στη χρήση internet από το κινητό, κάνοντας εικόνα το μήνυμα ότι η ζωή δεν μετριέται σε MB!

Στο site της WIND μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα νέα προγράμματα W και W plus, καθώς και τα μοναδικά προνόμιά τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης