Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο, η Alcatel γνωρίζει ότι η απλότητα και οι δυνατότητες συνεχίζουν να κυριαρχούν, Έχοντας αυτό υπόψη παρουσιάσαμε το ολοκαίνουργιο Alcatel U5, το οποίο προσφέρει στους χρήστες μία εμπειρία διασκέδασης και ευκολίας χρήσης.

Δείτε όλα τα smartphones της Alcatel ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον σύγχρονο κόσμο, ένα smartphone δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά ανάγκη που επιτρέπει να προσελκύσουμε τον υπερσυνδεδεμένο κόσμο μας. Το Alcatel U5 είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά smartphone και αναζητούν ένα μοντέρνο smartphone που να προσφέρει παραγματική διασκέδαση και μοναδικά χαρακτηριστικά. Θα ευχαριστήσει επίσης εκείνους που ψάχνουν για μια λύση που να τα έχει όλα.

Γεμάτο με Διασκεδαστικά Χαρακτηριστικά

Το U5 προσφέρει μία μοναδική εμπειρία selfie με ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές για ακόμη περισσότερη διασκέδαση. Δείξτε την άγρια πλευρά σας με την εφαρμογή FaceMask η οποία προσφέρει δραματικές μάσκες και παιχνιδιάρικους ήχους, προσωποποιήστε τις selfies μέσω διασκεδαστικών βίντεο κλιπς με την εφαρμογή FaceShow ή πείτε ιστορίες με διαφορετικές προοπτικές με την εφαρμογή Instant Collage.
Πάνω από όλα αυτά, το U5 διαθέτει επίσης μία μπροστινή κάμερα με φλας για selfie, η οποία θα σας χαρίσει καθαρές και λαμπερές λήψεις την ημέρα και το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτοντας μία μεγάλη οθόνη 5 ιντσών, το U5 προσφέρει μία υπέροχη εμπειρία θέασης, ενώ η γρήγορη 4G LTE συνδεσιμότητα παρέχει εξαιρετικά ομαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μοναδικός Πολύχρωμος Σχεδιασμός

Ξεχωρίζοντας για τον«σάντουιτς» σχεδιασμό του, το Alcatel U5 είναι ένα από τα ωραιότερα τηλέφωνα στην κατηγορία του.Το πίσω κάλυμμα του διαθέτει μια περίτεχνη υφή μικρο-μοτίβου, με γυαλιστερό φινίρισμα και συναφή πλαίσια τα οποία διατίθενται σε έντονα χρώματα.

Εξαιρετικά Εύκολο

Το Alcatel U5 προσφέρει τη λειτουργία ‘Simple Mode’, έναν τρόπο για να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές πολύ γρήγορα! Επίσης περιλαμβάνει την εφαρμογή Phone Guard, το οποίο σημαίνει ότι η μπαταρία του τηλεφώνου μπορεί να εξοικονομηθεί και η απόδοσή του να αυξηθεί.

Κάτι τελευταίο…
Το U5 θα είναι διαθέσιμο από Σεπτέμβριο στην τιμή των €99 (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής) σε τρία διαφορετικά χρώματα: Μαύρο με Γκρι-Καφέ πλαίσιο, Μαύρο με Έντονο Μπλε πλαίσιο και Λευκό με ανοιχτό Γκρι πλαίσιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης