Νέα διαρροή από Κίνα φέρνει φωτογραφίες του εντυπωσιακού Mi MIX 2s της Xiaomi στην δημοσιότητα. Απ’ ό,τι φαίνεται, πρόκειται για βελτιωμένη έκδοση του Mi MIX 2, που ήδη κυκλοφορεί στο εξωτερικό, ενώ η νέα συσκευή φαίνεται σαφώς επηρεασμένη στο σχεδιασμό της από το νέο iPhone X της Apple.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Xiaomi Mi MIX 2 έχει την selfie κάμερα στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, ενώ το νέο μοντέλο φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι έχει πολύ λεπτά bezels ακόμα και στο κάτω μέρος. Το πάνω μέρος από την άλλη φαίνεται να έχει το πλαίσιο, που μοιάζει ιδιαίτερα με το αντίστοιχο του iPhone X. Αριστερά δεξιά από το συγκεκριμένο πλαίσιο φαίνεται ότι η συσκευή έχει πληροφορίες για την μπαταρία, το σήμα του δικτύου κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως τώρα, έχουμε δει προβλήματα ασυμβατότητας σε αρκετά τηλέφωνα που έχουν αντίστοιχα σημεία στις οθόνες τους. Το Essential Phone για παράδειγμα, έχει ένα αντίστοιχο στο πάνω μέρος που περικλείει την μπροστινή κάμερα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως οι εφαρμογές δεν κάνουν χρήση σε ολόκληρη την περιοχή, που καθιστά άχρηστο έτσι ένα σημαντικό μέρος της οθόνης.

Το Xiaomi Mi MIX 2s δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα και παραμένει άγνωστη οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία για αυτό.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης