Με τεχνολογία nanoCell που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB, η LG Nano786 είναι εδώ για να προσφέρει γνήσια χρώματα και ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης. Βυθιστείτε στην άνεση του καναπέ σας και απολαύστε αληθινά χρώματα και την Real 4k ανάλυση στην τηλεόρασή σας, είτε παρακολουθείτε ταινία ή παίζετε παιχνίδια.

Με την LG NanoCell786, η προβολή των ταινιών ανάγεται σε μια απίστευτη εμπειρία θέασης, με το FILMMAKER MODE™ να κάνει τις ταινίες να φαίνονται όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας και με εκπληκτικό Pure Color. Επιπλέον, το HDR 10 χαρτογραφεί δυναμικά τις αποχρώσεις καρέ-καρέ ώστε όλοι οι τύποι περιεχομένου να απεικονίζονται με μεγαλύτερη αντίθεση για μια πιο εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI 4K αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για να παρέχει καλύτερη ποιότητα και ρετουσαρισμένα γνήσια χρώματα, μέσω επεξεργαστικής ισχύος. Ακόμα, διαθέτει AI Brightness Control το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης σας ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, ούτως ώστε εσείς να παρακολουθείτε τα βέλτιστα σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Για εσάς που είστε λάτρεις των παιχνιδιών, η NanoCell786 θα σας ξετρελάνει και θα νιώσετε σαν να βυθίζεστε πραγματικά στον κόσμο του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα είναι γρήγορο και ομαλό και εσείς θα μείνετε συνδεδεμένοι με τον ήρωά σας. Η LG NanoCell υποστηρίζει πλέον το NVIDIA GeForce Now, μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud που φέρνει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή απευθείας στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε ακόμη και να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε χάρη στη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και επειδή η εμπειρία θέασης είναι συνδυασμός ήχου και εικόνας, η LG NanoCell786, με το AI Sound Pro, χαρίζει καθηλωτικό ήχο, καθώς οι αλγόριθμοι “deep learning AI” μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέποντας την εκτίμηση οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου που απολαμβάνετε για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Ακόμα, για εσάς που η εξατομικευμένη προσέγγιση σας αφορά, η τηλεόραση NanoCell μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα σας, για περισσότερη ευκολία, χάρη στο ThinQ AI που ενεργοποιείται φωνητικά και είναι εντελώς εξατομικευμένο για εσάς. Η LG NanoCell αναβαθμίζει την άνεση σε νέο επίπεδο χάρη στην υποστήριξη Apple AirPlay και Homekit.

Τώρα, μπορείτε να παρακολουθήστε εύκολα τις συνδεδεμένες συσκευές και να ελέγξτε τις πληροφορίες σχεδόν αμέσως με τη φωνή σας. Ενώ, με το εξατομικευμένο προφίλ6 για κάθε μέλος της οικογένειας, μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα το περιεχόμενο που θέλετε και να επιλέγετε εύκολα εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά.

Τέλος, η LG θέλοντας πάντα να δημιουργεί τις προδιαγραφές για μια καλύτερη ζωή, με περισσότερο πράσινο, επανασχεδίασε τη συσκευασία της LG NanoCell, χρησιμοποιώντας μονόχρωμη εκτύπωση και ανακυκλώσιμο κουτί7 για να είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η LG NanoCell786 διατίθεται σε δυο μεγέθη, 43 και 55 ιντσών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης