Του Παύλου Κρούστη
 

Η realme κυκλοφόρησε μόλις το GT NEO 3 στην αγορά, το οποίο παρουσιάσαμε σε άρθρο και βίντεο πριν από μερικές ημέρες, όπου μπορούσατε να πάρετε μια γεύση από την απίστευτη εμφάνισή του, που θυμίζει κάτι από αγωνιστικό αυτοκίνητο. Πλέον, στα χέρια μας έχουμε και την ειδική έκδοση του τηλεφώνου, τη Naruto Edition, η οποία βαδίζει στα χνάρια του Dragon Ball Z Edition, που είχε κυκλοφορήσει για το GT NEO 2.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη συσκευή, πέραν της εμφάνισης και των έξτρα στοιχείων που έχει από το Naruto, διαθέτει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το GT NEO 3, που δοκιμάσαμε πριν μερικές ημέρες, αλλά και με αυτό που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Δυστυχώς, η Naruto Edition όμως δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη.
 

Δείτε το βίντεο:


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Naruto είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιαπωνικό manga (κόμικ), που μεταφέρθηκε σε σειρά anime (κινούμενα σχέδια) και παράλληλα σε άλλα μέσα, όπως βιντεοπαιχνίδια, κλπ. H realme συνεχίζει την παράδοση της ειδικής έκδοσης που βασίζεται σε κάποιο δημοφιλές manga/anime, μετά το πολύ όμορφο GT NEO 2 – Dragon Ball Z Edition και έρχεται να εφαρμόσει το αντίστοιχο design για το Naruto αυτήν τη φορά στο GT NEO 3.
 

Για αρχή, μέσω του Unboxing της ειδικής έκδοσης, βλέπουμε ότι όλο το πακέτο είναι στα χρώματα του Naruto, δηλαδή μαύρο και πορτοκαλί, με τα αντικείμενα εντός, αλλά και το ίδιο το τηλέφωνο να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο.
 

Στο πακέτο βρίσκουμε ένα κυλινδρικό δοχείο, τυλιγμένο από δέρμα, που είναι εμπνευσμένο από το ninja scroll του Naruto. Εντός του κυλίνδρου, ο οποίος ανοίγει από το πλάι, βρίσκουμε τα εξής περιεχόμενα: έναν φορτιστή στα 150W σε πορτοκαλί-μαύρο, μία διάφανη θήκη σιλικόνης, καλώδιο USB σε χρώμα πάλι μαύρο-πορτοκαλί, αλλά κι ένα pin με το σήμα του Naruto.
 

To ίδιο το τηλέφωνο είναι πανέμορφο και σε αυτήν την έκδοση. Η πλάτη μέχρι περίπου τα 2/3 πάνω από τη μέση είναι σε πορτοκαλί χρώμα με ματ επίστρωση και το υπόλοιπο ένα τρίτο είναι σε μαύρο χρώμα. Τις δύο αυτές περιοχές ενώνει το κόκκινο σήμα του Naruto, ενώ στο επάνω μέρος έχουμε ένα ασημένιο πλαίσιο, εμπνευσμένο από την bandana που φορά στο κεφάλι του o πρωταγωνιστής της σειράς. Εντός αυτού του ασημί πλαισίου βρίσκουμε πολλές λεπτομέρειες, που μοιάζουν ανάγλυφες, όμως δεν είναι, καθώς και το ισομετρικό camera island, με τον βασικό αισθητήρα στο επάνω μέρος και τους δύο μικρότερους από κάτω του.

Η συσκευή ενσωματώνει και στο λειτουργικό του στοιχεία από το Naruto, αφού μόλις το ενεργοποιήσει κάποιος, βλέπει εγκατεστημένο ένα wallpaper από το anime, μαζί με custom εικονίδια. Στις επιλογές, θα βρείτε ακόμη δύο εγκατεστημένα wallpapers από το Naruto.

Η συγκεκριμένη έκδοση του τηλεφώνου μπορεί να μην έρχεται στην Ευρώπη, όμως αποτελεί μία από τις πιο όμορφες συλλεκτικές εκδόσεις που έχουμε δει, ενώ από τις λεπτομέρειες φαίνεται πως είναι πολύ προσεγμένη. Ανυπομονούμε να δούμε κι άλλες αντίστοιχες εκδόσεις στα τηλέφωνα της εταιρείας και γιατί όχι, επιτέλους και μια κυκλοφορία, έστω σε περιορισμένη έκδοση, στη χώρα μας.

Η συσκευή μάς παραχωρήθηκε από την κατασκευάστρια εταιρεία για τις ανάγκες του review.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης