Του Παύλου Κρούστη
 

H realme τροφοδοτεί συνεχώς την αγορά με συσκευές σε όλες τις κατηγορίες, αγγίζοντας ποικιλοτρόπως τη μεσαία. Ένα από τα κινητά που έχουν ξεχωρίσει σε αυτήν την κατηγορία είναι σαφώς το εξαιρετικά δημοφιλές realme GT NEO 2, ένα από τα καλύτερα smartphones της κατηγορίας αυτής. Λογικό και επόμενο ήταν να δούμε τον διάδοχό του, τον οποίο έχουμε στα χέρια μας για δοκιμές αυτές τις μέρες.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αρχή, δεν μπορούμε ακόμη να αναφέρουμε εκτενώς τα στοιχεία της συσκευής, καθώς υπάρχει εμπάργκο μέχρι την επίσημη άφιξή της που είναι σε λίγες ημέρες, όμως μπορούμε να σας δείξουμε τη συσκευή και να εστιάσουμε στην εμφάνισή της.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και υπάρχει σαφώς λόγος για κάτι τέτοιο, αφού το design του realme GT NEO 3 είναι συναρπαστικό. Έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές ότι το design των κινητών γενικότερα θα έπρεπε να πάρει ιδέες από άλλες προϊοντικές κατηγορίες για να αρχίσουν να διαφοροποιούνται επαρκώς. Η realme έχει βρει τα πατήματά της και κάνει σταθερά βήματα με φρέσκες ιδέες, όπως το «περιβαλλοντικά ουδέτερο» GT 2, με την πλάτη που θυμίζει χαρτί ή τη σειρά GT που έρχεται με… αγωνιστικές διαθέσεις.
 

Το GT NEO 3 είναι το πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά κινητό της σειράς έως τώρα, καθώς χρησιμοποιεί στην πλάτη μια διπλή ρίγα στην άκρη της συσκευής μαζί με το λογότυπο της εταιρείας και το μότο “dare to leap”. Οι δυο ρίγες αγγίζουν στο επάνω μέρος το camera island, που διακρίνεται ο 50άρης βασικός φακός μαζί με τους δύο δευτερεύοντες σε ισομετρική διάταξη, ακριβώς από κάτω του, σαν προέκταση της διπλής ρίγας.

Στα χέρια μας έχουμε το πανέμορφο λευκό μοντέλο, το Sprint White, με τις μαύρες ρίγες, αλλά και το μαύρο πλαίσιο. Θυμίζει αγωνιστικό αυτοκίνητο -κάτι σαν την κλασική έκδοση του Ford GT40- και σίγουρα περνάει το μήνυμα  που θέλει να περάσει η εταιρεία για ένα ταχύτατο smartphone. Η πλάτη είναι γυάλινη με ματ φινίρισμα και δεν γυαλίζει.
 

To realme GT NEO 3 θα κυκλοφορήσει σε ακόμη δύο χρώματα: το Nitro Blue, που είναι το μοβ με τις λευκές ρίγες και το Asphalt Black, που είναι το μαύρο μοντέλο.

Επάνω στο κουτί του διακρίνεται το σηματάκι με τα 150W της φόρτισης, κάτι που δίνουν στο NEO 3 τον τίτλο του ταχύτερα φορτιζόμενου κινητού στον κόσμο! Μπορεί να φορτίσει από το 0 στο 50% μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
 

Στο πακέτο θα βρείτε ακόμη τον ταχύτατο φορτιστή, με καλώδιο USB-C σε USB-C, αλλά και μια διάφανη θήκη για το κινητό.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το realme GT NEO 3 θα πρέπει να κλείσουν εκεί, καθώς ετοιμάζουμε το review της συσκευής, στο οποίο θα αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά της, μέσα στις επόμενες ημέρες. Η πρώτη γεύση, απ’ αυτά που έχουμε δει ως τώρα όμως, είναι ιδιαίτερα δελεαστική!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης