Του Παύλου Κρούστη

H σειρά P Smart εμφανίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά και είναι στην ουσία η οικονομικότερη πρόταση της σειράς P. Τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου δείχνουν ότι η Huawei έβαλε φέτος μεράκι στη δημιουργία του, αφού το βλέπουμε αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με το περσινό μοντέλο, το οποίο δεν μας είχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, έρχεται με σημαντικές αλλαγές τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στις επιδόσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμφάνιση έχει αλλάξει ραγδαία, αφού πλέον δεν υπάρχουν bezels (περιθώρια δηλαδή) επάνω και κάτω, όπως υπήρχε στο περσινό μοντέλο. Η οθόνη είναι FullView και μάλιστα πιο μεγάλη (6,21″ έναντι των 5,65″ του περσινού) ανάλυσης FullHD+, ενώ η μπροστινή κάμερα περικλείεται σε ένα dewdrop notch, δηλαδή μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

Η διπλή βασική κάμερα αποτελείται από έναν αισθητήρα στα 13MP με διάφραγμα f/1.8 και έναν 2MP που φροντίζει για το βάθος πεδίου και το bokeh εφέ. H μπροστινή κάμερα είναι στα 8MP και μπορεί μέσω της AI να ξεχωρίσει διαφορετικά σενάρια για καλύτερη απόδοση.

Επεξεργαστής της συσκευής είναι ο mid-range Kirin 710, που συνδυάζεται με 3GB RAM και λογισμικό Android 9.0 Pie με το EMUI 9.0.1, κάτι που αποτελεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον περσινο Kirin 659.

Η μπαταρία του είναι αρκετά μεγάλη, στα 3400mAh και διαθέτει επιπλέον ευκολίες όπως ραδιοφωνικό δέκτη και θύρα 3.5mm jack για τα ακουστικά σας, ενώ υποστηρίζει νεότερο πρωτόκολλο για το Wi-Fi αλλά και NFC.

Για αναλυτικότερη παρουσίαση της συσκευής, παραμείνατε συντονισμένοι στο zougla.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης