[Ενημέρωση] Προ ολίγου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Major Nelson, ανήρτησε στο Twitter ότι η ημερομηνία δεν ισχύει, όμως είναι δεσμευμένοι να τηρήσουν το αρχικό διάστημα, που είναι “Holiday 2020”.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η Microsoft παρουσίασε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας της κονσόλας, Xbox Series X. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας παρέμενε άγνωστη, με γνωστή μόνο την περίοδο κυκλοφορίας που ξέραμε ότι ήταν το “Holiday 2020”, το οποίο πρακτικά σημαίνει “Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2020”. Σήμερα, η Microsoft έκανε πιο συγκεκριμένη αυτήν την ημερομηνία.
 

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Microsoft για το Xbox Series X, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κονσόλας είναι “Thanksgiving 2020”, που σημαίνει 26 Νοεμβρίου 2020. Όπως είναι αναμενόμενο, η ημερομηνία αφορά την κυκλοφορία της στην αγορά της Αμερικής, που θα είναι στο πρώτο κύμα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν η Ελλάδα θα βρίσκεται και αυτή στο πρώτο κύμα χωρών, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η προηγούμενη κονσόλα της Microsoft, Xbox One, είχε λανσαριστεί επίσημα στη χώρα μας περίπου έναν χρόνο αργότερα. Από την άλλη, το Xbox One X δεν είχε καθυστερήσει.
 

H εταιρεία ανακοίνωσε προχθές ότι η κονσόλα θα φτάνει τα 12 TFLOPs σε ισχύ, θα ενσωματώνει NVMe SSD δίσκο 1TB, θα παίζει παιχνίδια όλων των προηγούμενων Xbox σε βελτιωμένη μορφή και άλλα πολλά, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
 

Ο ανταγωνιστής του, το PlayStation 5, είχε τη δική του τεχνική παρουσίαση σήμερα, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε, πατώντας εδώ.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης