Το Xbox προσκαλεί όλους τους χρήστες Xbox One, ασχέτως αν είναι συνδρομητές Xbox Live Gold ή όχι, να παίξουν δωρεάν διαδικτυακώς μαζί με τους φίλους τους δύο από τα πιο δημοφιλή multiplayer παιχνίδια: το PlayerUnknown’s Battlegrounds και το Pro Evolution Soccer 2019.
Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες Xbox One από τις 8 έως και τις 11 Νοεμβρίου. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν από τώρα τα παιχνίδια, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα από αύριο το πρωί.

Πρόκειται για μία προωθητική κίνηση από τη μεριά της Microsoft, που σκοπό έχει να αναδείξει την υπηρεσία Xbox Live και να δώσει σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα δύο εξαιρετικά δημοφιλή παιχνίδια.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το PUBG είναι ένα παιχνίδι shooter τρίτου προσώπου, στο οποίο μάχεστε διαδικτυακά με ακόμα 99 παίκτες σε μια τεράστια πίστα. Σκοπός είναι να μείνετε ο μοναδικός επιζών.
Το PES 2019 αποτελεί έναν εξαιρετικό ποδοσφαιρικό τίτλο, ο οποίος φέτος μάλιστα έρχεται με σαφείς βελτιώσεις, τόσο στα γραφικά, όσο και στο gameplay του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης