Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι το Xbox εντάσσεται στο Samsung Gaming Hub, μια νέα πλατφόρμα streaming παιχνιδιών, που είναι ενσωματωμένη στις σειρές smart τηλεοράσεων της Samsung για το 2022, όπως οι Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED  και η σειρά Smart Monitor 2022. Το Samsung Gaming Hub θα αποτελέσει την πρώτη πλατφόρμα Smart TV στον κόσμο που θα περιλαμβάνει την εφαρμογή Xbox. Με αυτήν τη συνεργασία, οι χρήστες του Samsung Gaming Hub έχουν πλέον τη δυνατότητα streaming για πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας, μέσω της εφαρμογής Xbox, που περιλαμβάνουν εμβληματικούς τίτλους όπως το Halo Infinite και το Forza Horizon 5. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν νέα παιχνίδια των Xbox Game Studios από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους και να απολαμβάνουν θρυλικά franchise από εταιρείες παιχνιδιών όπως η Bethesda Softworks, μαζί με πολλές άλλες δυνατότητες.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Samsung Gaming Hub είναι μια νέα πλατφόρμα ανακάλυψης και streaming παιχνιδιών, με την υποστήριξη του Tizen, που γεφυρώνει hardware και software για καλύτερη εμπειρία gaming στις έξυπνες τηλεοράσεις Samsung 2022, προσφέροντας τη δυνατότητα στους gamers  να έχουν άμεση πρόσβαση στα παιχνίδια που αγαπούν από κορυφαίους συνεργάτες περιεχομένου στον κλάδο. Εκτός από την εφαρμογή Xbox που προσφέρει εκατοντάδες από τα αγαπημένα τους παιχνίδια μέσω του Xbox Game Pass, οι gamers μπορούν επίσης να απολαύσουν μια εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού με ελαχιστοποιημένο latency και εκπληκτικά γραφικά, χάρη στις προηγμένες βελτιώσεις κίνησης και την τεχνολογία απόδοσης παιχνιδιών στις σειρές Smart TV 2022 της Samsung και τη σειρά Smart Monitors 2022.

«Η Xbox συνεργάζεται στενά με τη Samsung και συμμερίζεται το όραμά μας και την αφοσίωσή μας να φέρουμε την απόλυτη εμπειρία streaming παιχνιδιών οπουδήποτε στο σπίτι», σημείωσε ο Won-Jin Lee, Πρόεδρος και Επικεφαλής της Business Team στη Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διευρύνουμε τη συνεργασία μας με το Xbox με την προσθήκη της εφαρμογής Xbox στο Samsung Gaming Hub, που δίνει πλέον στους χρήστες Samsung Smart TV πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια Xbox Game Pass. Με την ίδια ευκολία που οι πελάτες μας παρακολουθούν σε streaming αθλητικά και ταινίες στις τηλεοράσεις Samsung Neo QLED και QLED, μπορούν πλέον να παίζουν και τα αγαπημένα τους παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε σε μια προσπάθεια να προωθήσουμε τη χαρά και την κοινότητα του gaming σε όλον τον κόσμο και η μεταφορά του Xbox app σε έξυπνες τηλεοράσεις είναι ακόμη ένα βήμα για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα», δήλωσε ο Phil Spencer, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming. «Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Samsung, έναν παγκόσμιο ηγέτη στις τηλεοράσεις, για να γνωρίσουμε το Xbox σε ακόμη περισσότερους gamers. Η συνεργασία με τη Samsung μας βοήθησε να αυξήσουμε την προσβασιμότητα στο gaming και μας έδωσε τη δυνατότητα να καλωσορίσουμε νέους gamers στην συναρπαστική κοινότητά μας».

Όπως αποκαλύφθηκε στην έκθεση CES 2022, το Samsung Gaming Hub περιλαμβάνει συνεργασίες με κορυφαίες υπηρεσίες streaming παιχνιδιών όπως η NVIDIA GeForce NOW, το Google Stadia και η Utomik και με τη σημερινή ανακοίνωση, γίνεται η μόνη πλατφόρμα Smart TV που περιλαμβάνει την εφαρμογή Xbox. Από τις 30 Ιουνίου, το Samsung Gaming Hub θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο και σε μοντέλα Smart TV Samsung 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Samsung Gaming Hub https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/gaming-hub/

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης