Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις του «UNCHARTED 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη», το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο PlayStation®4 (PS4™), έχουν υπερβεί τα 2.7 εκατομμύρια , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έως τις 16 Μαΐου του 2016. Ο αριθμός αυτός των αξιοσημείωτων πωλήσεων επετεύχθη σε μία μόλις εβδομάδα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το franchise του PlayStation® «UNCHARTED 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη» από την Naughty Dog είναι η τελευταία κυκλοφορία της σειράς και λειτουργεί ως ο επίλογος στην πρόκληση του Nathan Drake για την ανακάλυψη του απόλυτου θησαυρού. Το «UNCHARTED 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη», που έγινε ευρέως αποδεκτό με κορυφαίες κριτικές, ενσωματώνει νέους gameplay μηχανισμούς, μεγαλύτερα και περισσότερο ανοιχτά περιβάλλοντα, ενισχυμένα γραφικά και animations, και ένα πλήρως εξελιγμένο Multiplayer Mode.

«Ευχαριστώ την ομάδα της Naughty Dog για τη δημιουργία του Uncharted 4, μιας υπέροχη εμπειρίας που θέτει νέα δεδομένα στην διαδραστική ψυχαγωγία. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που τόσοι πολλοί παίκτες έχουν πάρει μέρος σε ένα ακόμη ταξίδι του Nathan Drake και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε επικές εμπειρίες gaming, διαθέσιμες αποκλειστικά στο PlayStation», δήλωσε ο Shawn Layden, Διευθυντής των Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να βρείτε το Uncharted 4: Το Τέλος ενός Κλέφτη και άλλα παιχνίδια για PlayStation 4 εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης