Το Horde 3.0 mode είχε ανακοινωθεί στην έκθεση E3 2016, ενώ σήμερα η Microsoft έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το συνεργατικό multiplayer mode του shooter game, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε Xbox One και PC.

Το Horde 3.0 σηματοδοτεί την επιστροφή του συνεργατικού παιχνιδιού για πέντε παίκτες, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με 50 κύματα από εχθρούς αυξανόμενης δυσκολίας, ενώ κάθε δέκα χρόνια θα συναντούν ένα boss wave. Φυσικά υπάρχουν και πολλά νέα χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφθείτε το Xbox.com για να δείτε περισσότερα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το “Fabricator”, ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να χτίσετε τις άμυνές σας με πολυβόλα και όπλα, που θα σας βοηθήσουν να κρατηθείτε απέναντι στην ορδή των αντιπάλων σας. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα νέο σύστημα με κλάσεις, που επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε πέντε διαφορετικούς ρόλους για τους παίκτες σας: Στρατιώτης, Sniper, Ανιχνευτής, Heavy και Μηχανικός. H χρήση των κλάσεων θα βοηθήσει στο συνολικό συνεργατικό αποτέλεσμα.

Τέλος, θα υπάρχει και ένα σύστημα με κάρτες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους παίκτες για έξτρα δυνάμεις, όπως περισσότερη ζημιά, περισσότερα πυρομαχικά, κλπ. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν οι κάρτες θα μπορούν να αγοραστούν μέσω μικρο-συναλλαγών εντός του παιχνιδιού.

Το Gears of War 4 θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου για Xbox One και PC, ενώ θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια που θα υποστηρίζει την HDR λειτουργία του Xbox One S.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης