Τον Δεκέμβριο του προηγουμένου έτους, ένα γεγονός που συντάραξε τον κόσμο ήταν η δολοφονία ενός Ρώσου διπλωμάτη από έναν μαυροφορεμένο Τούρκο δολοφόνο. Το γεγονός το έμαθε όλος ο πλανήτης, εκτός ίσως από τους developers της Telltale Games. Ο Andrey Karlov, όπως ήταν το όνομα του διπλωμάτη, είχε βρεθεί στις 19 Δεκεμβρίου σε μια έκθεση φωτογραφίας στην Άγκυρα της Τουρκίας, για να πραγματοποιήσει τον εναρκτήριο λόγο της έκθεσης.

Μόλις ο Karlov ξεκίνησε τον λόγο του, ο 22χρονος Τούρκος Mevlut Mert Altintas, αστυνομικός στο επάγγελμα, τον πυροβόλησε αρκετές φορές, σκοτώνοντας τον ακαριαία. Στην αίθουσα υπήρχαν αρκετοί φωτογράφοι, οι οποίοι φωτογράφησαν το συμβάν με κάθε λεπτομέρεια. Μια από τις φωτογραφίες του πτώματος του Karlov, όπως μπορείτε να διακρίνετε παρακάτω, έχει χρησιμοποιηθεί από την Telltale Games στο δεύτερο επεισόδιο του Batman: The Enemy Within.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μπορείτε να δείτε στην Telltale δεν μπήκαν καν στον κόπο ώστε να τροποποιήσουν με κάποιο τρόπο την φωτογραφία πριν την τοποθετήσουν στο παιχνίδι.

Δεν είναι λογικό η εταιρεία να μην γνώριζε τι φωτογραφία χρησιμοποίησε, καθώς το γεγονός είχε πάρει τεράστια έκταση και κατά πασά πιθανότητα αυτό θα την βάλει σε μπελάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης