Με επίσημο παγκόσμιο συνεργάτη την AOC Gaming, το Red Bull Flick διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε καλεί να πάρεις μέρος στη απόλυτη gaming εμπειρία ολοκληρώνοντας την εγγραφή σου εδώ. Το τουρνουά αποτελείται από δύο στάδια, online προκριματικούς και online τελικό. Αν θέλεις, μπορείς να εγγραφείς σε πάνω από ένα προκριματικό για να είσαι σε μία από τις οχτώ ομάδες που θα περάσουν στον τελικό και θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα! Οι προκριματικοί του Red Bull Flick θα γίνουν στις 1, 3, 7 και 9 Μαΐου πριν το μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει 2 Gaming Monitors G2590PX, προσφορά της AOC Gaming.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Red Bull Flick παίζεται σε σενάριο Capture the Flag. Η κάθε ομάδα κερδίζει το γύρο εφόσον μένει εντός του χώρου που βρίσκεται η σημαία (control point) για 45 δευτερόλεπτα. Η διάρκεια του κάθε γύρου είναι 2 λεπτά, με το χρόνο να σταματάει όταν κάποια ομάδα βρίσκεται στο control point. Εφόσον ο χρόνος του γύρου τελειώσει, νικήτρια θεωρείται η ομάδα που κράτησε το control point για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Νικήτρια του αγώνα είναι η ομάδα που κερδίζει 3 γύρους (Bo5).

Η FACEIT, ηγέτιδα πλατφόρμα διοργάνωσης τουρνουά, επεξεργάζεται αυτόματα τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα του τουρνουά για να προσφέρει στον κόσμο την καλύτερη εμπειρία. Μόνο προσοχή: όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν συνδέσει το λογαριασμό τους στο Steam προτού ο αρχηγός της ομάδας προχωρήσει στη δημιουργία και εγγραφή (της ομάδας) στο τουρνουά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης