Η Nintendo ανακοίνωσε τη φημολογούμενη επανέκδοση του Super NES. Συγκεκριμένα, στο ίδιο μοτίβο με το Nintendo Classic Mini: NES, ανακοινώθηκε το Nintendo Classic Mini: SNES.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αντίθεση με το NES Classic Edition, η νέα κονσόλα έρχεται με δύο ενσύρματα χειριστήρια και 21 τίτλους. Ανάμεσα σε αυτούς τα Super Mario World, Donkey Kong Country, F-Zero, Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A Link to the Past και πολλά ακόμη. Εκτός από αυτά, περιλαμβάνεται και ένας τίτλος που δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ στο παρελθόν και είναι το Star Fox 2! 

Nα σημειωθεί πως, όπως και στο NES, η ευρωπαϊκή έκδοση της κονσόλας ΔΕΝ περιλαμβάνει AC αντάπτορα, αλλά λαμβάνει ρεύμα μέσω καλωδίου USB. Τέλος, ελληνικά καταστήματα έχουν ανοίξει τις προ-παραγγελίες στην τιμή των 99.99 ευρώ, χωρίς να ξέρουμε αν είναι η τελική τιμή ακόμη. Ελπίζουμε να αλλάξει, καθώς είναι αρκετά υψηλότερη από την αρχική τιμή του Nintendo Classic Mini: NES, που κυκλοφόρησε στα 70 ευρώ, αλλά φυσικά και σε σχέση με το hardware που περιλαμβάνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
To Nintendo Classic Mini: SNES κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης