Το Mortal Shell θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζετε με το roguelike expansion του

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021, 13:29
Το Mortal Shell θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζετε με το roguelike expansion του

Το Mortal Shell θα αποκτήσει ένα roguelike expansion στις 18 Αυγούστου, το οποίο θα λέγεται The Virtuous Cycle και θα κοστίζει €6.99, ενώ θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Η εταιρεία ανάπτυξης του souls-like βιντεοπαιχνιδιού είχε ανακοινώσει ήδη τον ερχομό του νέου περιεχομένου, όμως την Τετάρτη 28 Ιουλίου έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer, αποκαλύπτοντας παράλληλα νέες λεπτομέρειες σχετικά.

 

Αναμενόμενα, λοιπόν, το The Virtuous Cycle θα επιλέγει τυχαία τους εχθρούς που θα αντιμετωπίζετε κάθε φορά, καθώς και τις περισσότερες από 100 ικανότητες που θα μπορείτε να βρείτε. Αυτός ο τυχαίος "κύκλος" θα ξεκινάει από την αρχή κάθε φορά που θα χάνετε ή θα τερματίζετε το παιχνίδι. Παράλληλα, το expansion θα φέρει ένα νέο shell (Hadern) και ένα νέο όπλο (Axetana).

Τα roguelikes είναι της μόδας αυτή την περίοδο, με κυκλοφορίες όπως τα Hades και Returnal να δέχονται πολλές θετικές κριτικές, ενώ παράλληλα είναι ένας έξυπνος τρόπος για να προσθέσει η Cold Symmetry replayability στον πετυχημένο τίτλος της.

Επιμέλεια: Ελένη Δρίβα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021, 13:29