Μετά από αρκετές φήμες, η Sony και η Guerrilla ανακοίνωσαν επίσημα την κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn για τα PC. Μάλιστα η έκδοση που θα κυκλοφορήσει είναι η Complete Edition του παιχνιδιού, η οποία περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και το DLC, The Frozen Wilds.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διανομή θα γίνει μέσω Steam και οι fans έχουν ήδη τη δυνατότητα να το προσθέσουν στο wishlist τους. Την ανακοίνωση έκανε ο Hermen Hulst, υπεύθυνος των PlayStation Worldwide Studios, ο οποίος όμως δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας παρά τη περίοδο, που είναι το Kαλοκαίρι του 2020.
 

Ο Hulst δήλωσε επίσης ανοιχτός σε νέες ιδέες και πως θέλει να συστήσει και περισσότερα παιχνίδια της Sony σε περισσότερο κόσμο. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι δεν σκοπεύουν να προβούν σε ταυτόχρονες κυκλοφορίες νέων τίτλων σε PlayStation 4 και PC.

Το Horizon Zero Dawn κυκλοφόρησε στο PS4 το 2017, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και θεωρείται ένα από τα καλύτερα νέα IPs (νέα σειρά) που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Οι πωλήσεις του στο PS4 έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης