H Ubisoft παρουσίασε για πρώτη φορά gameplay trailers από το πολυαναμενόμενο Far Cry 6. Η εταιρεία αποκάλυψε πλήρως τον τίτλο, αλλά και πληροφορίες για την κυκλοφορία του, δίνοντας μια πολύ καλή εικόνα στους fans που περίμεναν υπομονετικά.

Η εταιρεία αποφάσισε να αποκαλύψει τον τίτλο πριν την παρουσίασή της στην E3, που θα πραγματοποιηθεί σε 2 εβδομάδες περίπου, και μας έδειξε μια “φέτα” από τις δραστηριότητες, το setting και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το Far Cry 6 διαδραματίζεται στη Yara, μια χώρα-προϊόν μυθοπλασίας που θυμίζει έντονα την Κούβα. Θα αναλάβετε τον ρόλο του ή της Dani Rojas (ο παίκτης επιλέγει αν θα είναι άνδρας ή γυναίκα), ενός αντάρτη που αποτελεί μέρος της αντίστασης ενάντια στον τύραννο της χώρας, τον δικτάτορα Anton Castillo, που υποδύεται ο πασίγνωστος Giancarlo Esposito. Ο Castillo θα έχει δίπλα του τον γιο του, Diego, τον οποίο προορίζει ως διάδοχό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίσταση, που ονομάζεται Resolver, θα χρησιμοποιήσει ό,τι έχει στη διάθεσή της για να καταφέρει να επιβιώσει. Κάποια από τα όπλα που θα χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι είναι… αρκετά ιδιαίτερα: κονσέρβες και σαρδέλες, μπαταρίες, ένα πυροβόλο όπλο που εκτοξεύει CD, παίζοντας… Μακαρένα και άλλα πολλά. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και ειδικό εξοπλισμό σαν “power-up”, όπως jetpack και εκτοξευτές ρουκετών. Επίσης θα βρείτε διάφορα οχήματα, ενώ θα μπορείτε να καβαλήσετε και άλογα.

Οι περιοχές χαρακτηρίζονται από ποικιλία αφού θα βρεθείτε σε παραθαλάσσια μέρη, πυκνές ζούγκλες, αλλά και σε αστικό περιβάλλον, στην πρωτεύουσα της Yara, την πόλη Esperanza. Τέλος, τα Fangs for Hire, που γνωρίσαμε στο Far Cry 5, επιστρέφουν με ένα αξιολάτρευτο κουτάβι, που μπορεί να μεταφέρει τον εξοπλισμό σας, αλλά κι έναν κροκόδειλο, στον οποίο θα μπορείτε να δίνετε εντολές.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης