H 2K Games και η Turtle Rock (Left 4 Dead series) έκαναν σήμερα μια μεγάλη ανακοίνωση για τον τίτλο του 2015, Evolve. Το multiplayer 4v1 game μετατρέπεται σε free-to-play τίτλος, σε μια αλλαγή, που έχει σκοπό να φέρει στο παιχνίδι όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, ώστε να βιώσουν όλοι τις αγωνιώδεις μάχες με τα τέρατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Evolve είναι ένας τίτλος από την Turtle Rock, που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2015 και τοποθετεί τέσσερις παίκτες ενάντια σε ένα τέρας σε διάφορες πίστες στον πλανήτη Shear. Ο τίτλος είναι shooter πρώτου ή τρίτου προσώπου και δίνει βάση στη συνεργασία των τεσσάρων κυνηγών, που προσπαθούν να “ρίξουν” το τέρας. Κάθε κυνηγός έχει εξειδικευμένες δυνάμεις, ενώ το τέρας μπορεί να εξελίσσεται σε στάδια (EVOLVE) αποκτώντας ισχυρότερες δυνάμεις.

Το παιχνίδι είχε λάβει πολλά βραβεία πριν την κυκλοφορία του. Όταν τελικά έγινε διαθέσιμο, οι παίκτες δεν… το “αγκάλιασαν”, ενώ οι κριτικές ήταν ανάμεικτες. Ρόλο σε αυτό φαίνεται ότι έπαιξε το κακώς σχεδιασμένο πρόγραμμα των DLC του παιχνιδιού, όπως και η κοστολόγησή τους. Οι παραγωγοί όμως του παιχνιδιού δεν το βάζουν κάτω. Σήμερα ανακοίνωσαν την έλευση του Evolve Stage 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσαν λοιπόν σήμερα, εισέρχονται στο Stage 2 του Evolve και ταυτόχρονα το παιχνίδι μετατρέπεται σε free-to-play. Ο τίτλος θα μπει σε δοκιμαστική φάση για τα PC από σήμερα, 7 Ιουλίου, ενώ θα δοκιμαστούν οι servers του στην αυξημένη πίεση. Έπειτα από μερικές εβδομάδες ή μήνες, ο τίτλος θα βγει από την Beta φάση και θα ακολουθήσει η αλλαγή και στα PlayStation 4 και Xbox One. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το παιχνίδι, θα έχουν κάποια bonus σε σχέση με τους υπόλοιπους, όπως το “Founder Status” στο προφίλ τους, όλα τα extras που ήδη έχουν αγοράσει (αυτονόητα), αλλά και άλλα extras, που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε περισσότερα παιχνίδια της 2K Games ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης