Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Το Days Gone είναι το νέο παιχνίδι της Bend Studio για το PlayStation 4, που μας έχει δώσει στο παρελθόν την εκπληκτική σειρά Syphon Filter. Η Bend Studio είναι ένα απ’ τα εσωτερικά studios της Sony Interactive Entertainment, από την οποία είχαμε να ακούσουμε νέα εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς το τελευταίο τους παιχνίδι ήταν τα Uncharted games του PS Vita το 2012. To παιχνίδι που ετοίμαζαν αυτά τα χρόνια θα είναι αποκλειστικότητα του PlayStation 4, ενώ η Sony πίστεψε πολύ στο όραμα της ομάδας και ήταν ένα απ’ τα νέα παιχνίδια, που παρουσίασε η εταιρεία στην E3 2016. Επίσης χρησιμοποίησε και το παρακάτω εκπληκτικό gameplay video για να κλείσει την παρουσίασή της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Μπορείτε να βρείτε το Days Gone και άλλα παιχνίδια για PlayStation 4 ΕΔΩ.

Στο παιχνίδι, το οποίο μας θύμισε πολύ την ατμόσφαιρα του ανεπανάληπτου (ως τώρα) The Last of Us της Naughty Dog, αναλαμβάνετε το ρόλο του μηχανόβιου τυχοδιώκτη, Deacon St. John, σε έναν βίαιο, post-apocalyptic κόσμο. Ο τίτλος θα είναι open-world, ενώ τα zombies θα έχουν για μία ακόμα φορά πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και η επιβίωσή σας.  Όπως αναφέρει και η Sony Bend: «Αυτός ο κόσμος είναι επικίνδυνος… πάντα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O πρωταγωνιστής, Deacon, ήταν μέλος μιας συμμορίας μηχανόβιων πριν το ξέσπασμα. Αυτό τον βοήθησε να επιβιώσει και να αφομοιώσει τις απαραίτητες ικανότητες. Πρόκειται για έναν αντι-ήρωα, που θα χρησιμοποιήσει αυτές τις επικίνδυνες ικανότητές του για να καταφέρει να επιζήσει. Μπορεί να ανακαλύψει εργαλεία στο περιβάλλον του και να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός του. 

Η μηχανή του Deacon επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο. Μπορεί να έχει εμφάνιση Harley, αλλά είναι εξοπλισμένη για πολλά περισσότερα, καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις. Θα μπορείτε να αποθηκεύετε έξτρα αντικείμενα, να ταξιδέψετε στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και να ξεφύγετε από τα «Freakers», τα ζόμπι του κόσμου αυτού.

To Days Gone θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4. Ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, πιθανότατα να δούμε τον τίτλο μέσα στο 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης