Έπειτα από αμέτρητες φήμες επιβεβαιώθηκε επιτέλους η κυκλοφορία της συλλογής Batman Arkham παιχνιδιών της Rocksteady Studios, η οποία θα περιλαμβάνει τα Batman: Arkham Asylum και Batman: Arkham City για το PlayStation 4 και το Xbox One σε remastered μορφή μαζί με όλα τα DLC, που έχουν κυκλοφορήσει για αυτά. Από τη συλλογή απουσιάζει το Batman: Arkham Origins, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Warner Bros Games Montreal και όχι από την Rocksteady Studios, ενώ αποτελεί prequel των άλλων δύο παιχνιδιών.



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Batman: Arkham Asylum (2009) είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το οποίο γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία, καθώς τα καλά παιχνίδια με υπερ-ήρωες και συγκεκριμένα με πρωταγωνιστή τον Batman σπάνιζαν έως τότε. O Joker ξεγελά τους πάντες και κρατά ομήρους μέσα στο Arkham Asylum. To παιχνίδι παρουσίασε για πρώτη φορά το εξαιρετικό freeflow combat system, παράλληλα με τη χρήση των gadgets και τα γεμάτα αγωνία Predator situations.

Το Batman: Arkham City (2011) είναι ένα απ’ τα πιο πολυβραβευμένα sequels στη βιομηχανία και αποτελεί πανάξιο συνεχιστή της σειράς. Αυτή τη φορά, κακοποιοί με αρχηγό το Dr. Hugo Strange καταλαμβάνουν μέρος του Gotham City. O Batman θα χρησιμοποιήσει το grapnel gun και τις gliding ικανότητές του για να περιηγηθεί στην πόλη, καθώς θα πρέπει να σταματήσει ένα all-star cast από εχθρούς του, όπως τον Riddler, τον Penguin, τoν Two-Face και άλλους πολλούς με τον Joker και πάλι να κλέβει την παράσταση.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία Virtuos, η οποία πρόσφατα μας έχει δώσει τα remasters των Heavy Rain στο PS4, αλλά και το Final Fantasy X-X2 HD, έχει αναλάβει το remaster των παιχνιδιών. Δε γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες για τη βελτίωση των τίτλων, αλλά μπορείτε να πάρετε μια εικόνα από το trailer και τις φωτογραφίες.

Μπορείτε εδώ να δείτε περισσότερα για τα παιχνίδια της επίσημης αντιπροσωπείας της Warner BrosZegetron.
 
Το Batman: Return to Arkham θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου για PlayStation 4 και Xbox One

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης