Το παιχνίδι που καθήλωσε τα πλήθη το 2015 και έλαβε τα περισσότερα Game of the Year βραβεία από οποιοδήποτε άλλο αποκτά και το δεύτερο μεγάλο του expansion πολύ σύντομα. Το The Witcher 3 θα αποκτήσει την ολοκαίνουρια ιστορία του, Blood and Wine, με τον Geralt να εξερευνά μια ολοκαίνουρια περιοχή, Toussaint, με νέους χαρακτήρες και σενάριο. Όπως έχει δηλώσει η CD Projekt Red, θα δούμε την τελευταία ιστορία του Geralt of Rivia.

Η CDP μας είχε σε αναμονή τον τελευταίο καιρό, που κυκλοφορούσαν φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και επιτέλους την ανακοίνωσε επίσημα. Το Blood and Wine θα περιλαμβάνει δεκάδες ώρες περιεχόμενο, με το main quest να είναι περίπου 20 ώρες, ενώ η τιμή του θα είναι στα 20€. Δεν έχουν δηλώσει ακόμη κάτι για κάποια Collector’s Edition, όπως είχε κυκλοφορήσει και για το πρώτο expansion, Hearts of Stone, αλλά πολύ πιθανό τελικά να ανακοινωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Blood and Wine expansion θα κυκλοφορήσει για τους κατόχους του The Witcher 3: Wild Hunt σε PC, PS4 και Xbox One στις 31 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης