Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Ένας τίτλος που απέσπασε διθυράμβους το 2013 ήταν το The Last of Us των Naughty Dog και Sony Computer Entertainment. Η Naughty Dog, γνωστή για τις σειρές Uncharted, Crash Bandicoot και Jak & Daxter μάς έδωσε νέα IP (νέα σειρά) το 2013 με το The Last of Us, παρουσιάζοντας ένα δράμα και μια εμπειρία, που δεν είχαμε ξαναβιώσει ως τότε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, Joel και Ellie, επιστρέφουν μερικά χρόνια έπειτα από το τέλος του πρώτου μέρους, με τους δυο τους να έχουν αλλάξει… ρόλους. Πλέον, η Ellie έχει γίνει αδίστακτη και ο Joel θα αποτελεί το «αντίβαρο». Ο director του τίτλου, Neil Druckmann, ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξη ότι 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συγγραφή του σεναρίου συμμετέχει ένας εκ των σεναριογράφων της πολύ διάσημης νέας τηλεοπτικής σειράς του HBO, Westworld, Halley Gross. O co-director του Druckmann για το πρώτο The Last of Us και το Uncharted 4: A Thief’s End δε θα επιστρέψει για το TLOU Part II, καθώς «παίρνει χρόνο για να ξεκουραστεί», όπως αναφέρει ο Druckmann. Αυτή τη φορά θα έχετε τον έλεγχο της Ellie, όπως μας ενημέρωσαν και όχι του Joel.

Στην PlayStation Experience είδαμε το πρώτο teaser του παιχνιδιού, καθώς η έκπληξη ήταν μεγάλη με τον κόσμο να αντιδρά αναλόγως με ουρλιαχτά και λοιπές κραυγές. Το The Last of Us αποτελεί κατά γενική ομολογία έναν από τους πιο αγαπητούς τίτλους των τελευταίων ετών και έναν βασικό λόγο, για τον οποίο η Naughty Dog θεωρείται ένα εκ των κορυφαίων στούντιο παραγωγής παιχνιδιών στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Το παιχνίδι βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής του, που σημαίνει ότι πιθανόν να αργήσουμε να το δούμε και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PlayStation 4. Τα πλάνα του τρέιλερ είναι in-game από την αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών της εταιρείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης