Η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα το δεύτερο παιχνίδι The Division. Το Tom Clancy’s The Division 2 ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από το Ubi Blog. Μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο φήμες για την ύπαρξη του, ενώ πλέον έχουμε επίσημη ανακοίνωση.

Πίσω από την ανάπτυξη του The Division 2 κρύβονται πολλά studios: η Massive Entertainment δουλεύει με την Ubisoft Annecy, την Redstorm, την Reflections, την Ubisoft Bucharest και τέλος την Ubisoft Shanghai. Το The Division 2 θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της ίδιας μηχανής γραφικών με το πρώτο παιχνίδι, την Snowdrop Engine, που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης σύμφωνα με την Ubisoft, το πρώτο παιχνίδι The Division, θα λάβει μια μεγάλη αναβάθμιση στο Xbox One Χ. Μέχρι στιγμής η αναβάθμιση έχει ανακοινωθεί μόνο για το Xbox One X και όχι για το PlayStation 4 Pro. Η εταιρία έχει σκοπό να υποστηρίξει το πρώτο παιχνίδι με πολλά events. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο στοιχείο που έχει δώσει μέχρι στιγμής η εταιρεία για το gameplay του The Division είναι πως ό,τι έμαθαν μέσα στα δύο χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού, θα τα μεταφέρουν στο sequel. Οι παίκτες έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτό και για ανταμοιβή η Ubisoft έχει δημιουργήσει ένα νέο σύστημα achievements στο παιχνίδι, το Shields. Το σύστημα θα δίνει ειδικά rewards στο The Division 2 όταν αυτό κυκλοφορήσει. 

Ακόμη δεν έχει δοθεί trailer ή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Tom Clancy’s The Division 2, όμως όπως δήλωσε η εταιρεία, θα δούμε το παιχνίδι για πρώτη φορά στην E3 2018, τον Ιούνιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης