Η Βρετανική εταιρία έκδοσης Reef Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Teyon μοιράζονται σήμερα μαζί μας δύο νέα gameplay videos του Terminator: Resistance. Το υλικό που παρουσιάζεται είχε ως πηγή την έκδοση για τα PCs.
 

Combat Focused Game Trailer
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το Combat Trailer επικεντρώνεται στον Jacob Rivers, τον βασικό πρωταγωνιστή και μέλος της Αντίστασης που πολεμά το SKYNET στον πόλεμο του μέλλοντος.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο στρατιώτης Jacob Rivers ξεκινά το παιχνίδι καταδιωκόμενος από δυνάμεις του SKYNET καθώς η διμοιρία του δέχεται τα πυρά ενός καινούριου αντίπαλου. Αναγκασμένος να χτυπήσει το SKYNET από τις σκιές, προστατεύοντας ταυτόχρονα μια ομάδα πολιτών, ο Jacob γίνεται αντιληπτός από την Διοικητή Baron του Νότιου Τομέα της Αντίστασης. Υπό τις οδηγίες της ο Jacob θα μάθει να χειρίζεται το οπλοστάσιο της Tech-Com για να αντιμετωπίσει το SKYNET.

Το μέλος της Teyon και παραγωγός του Terminator: Resistance, Piotr Latocha, δήλωσε σχετικά: «Καθώς αναπτύσσαμε το παιχνίδι ξέραμε ότι η πιστή αναπαράσταση του σεναρίου του Πολέμου του Μέλλοντος ήταν κρίσιμο για τους fans κι έτσι κάναμε μεγάλη προσπάθεια να αναλύσουμε τις σύντομες σκηνές που είδαμε από το μέλλον στο Terminator και στο Terminator 2 για να αποδώσουμε το περιβάλλον όσο πιο πιστά γίνεται στο παιχνίδι. Το καλύτερο παράδειγμα αυτού του ζητήματος είναι το καταφύγιο της αντίστασης που βλέπουμε στο Terminator. Επίσης, οι στολές της Αντίστασης αναπαρίστανται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ελπίζουμε πραγματικά οι λάτρεις των Terminator να απολαύσουν αυτές τις μικρές λεπτομέρειες στο παιχνίδι. Η μάχη είναι ένα συναρπαστικό κομμάτι του Terminator: Resistance, αλλά η ομάδα μας δούλεψε σκληρά για να δημιουργήσει μια αγωνιώδη ιστορία, μια γοητευτική ομάδα χαρακτήρων και RPG μηχανισμούς που να ικανοποιούν».

First Minutes of Gameplay
 

 

 

 

 

Το video που καταγράφει τα πρώτα λεπτά του Terminator: Resistance εξυπηρετεί ως εισαγωγή στους μηχανισμούς του παιχνιδιού και στον κόσμο του. Δείχνει μια μικρή επιλογή από cut-scenes κι από το ίδιο το παιχνίδι στην αρχή του. Έχει γίνει η απαραίτητη επεξεργασία για να μην αποκαλυφθούν κρίσιμα στοιχεία της υπόθεσης.
 

Το μέλος της Teyon και παραγωγός του Terminator: Resistance, Piotr Latocha, δήλωσε: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού όπου το να αντιμετωπίζεις τα T-800 να προκαλεί δέος και φόβο. Έτσι, στην αρχή οι παίκτες δεν έχουν πρόσβαση σε όπλα plasma κι έτσι δεν μπορούν να βλάψουν τα T-800. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τα αποφύγουν ή να τα ρίξουν στο έδαφος με μια καραμπίνα και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να αποδράσουν. Η κατάσταση αλλάζει όταν ο Jacob αποκτά πρόσβαση σε πιο εξελιγμένα όπλα στη διάρκεια του παιχνιδιού.
 

Η πρώτη αποστολή του παιχνιδιού παρουσιάζει επίσης μερικούς από τους επιζώντες, η μοίρα των οποίων είναι αλληλένδετη με του Jacob. Οι παίκτες επιλέγουν τον τρόπο αλληλεπίδρασης με αυτούς τους χαρακτήρες, μέσα από διάλογους και παράπλευρες αποστολές.
 

Πιστεύουμε ότι στο σύμπαν του Terminator οι χαρακτήρες είναι τόσο σημαντικοί όσο είναι και οι μάχες και άρα δημιουργήσαμε μια ομάδα χαρακτήρων με ενδιαφέρον παρελθόν, το οποίο μπορεί να μάθει ο παίκτης αν το θελήσει. Η απόκτηση της εμπιστοσύνης τους είναι κρίσιμη καθώς επηρεάζει το τέλος της ιστορίας».
 

Το Terminator: Resistance κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης