Η γαλλική εκδοτική εταιρία Microids και η IMPS ανακοίνωσαν την υπογραφή μιας συμφωνίας για τη δημιουργία ενός παιχνιδιού που θα βασίζεται στα «Smurfs». Το νέο 3D action-adventure παιχνίδι που θα στηρίζεται στα comics του Peyo και το οποίο θα αναπτύξει η OSome Studio θα προσφέρει μια καινούρια ιστορία των Στρουμφ, όπως είναι γνωστά στην Ελλάδα. Μόνοι ή με φίλους, οι παίκτες θα μπορέσουν να ζήσουν αυτήν την αποκλειστική περιπέτεια μαζί με τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες αυτού του IP. Καθώς ο στόχος είναι η πιστή αναπαραγωγή του βασικού υλικού, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν πολύ χιούμορ, συναρπαστικές στιγμές, φιλίες, ένταση και, φυσικά, δράση.
 

Τα «Smurfs», τα οποία δημιουργήθηκαν πριν από 60 χρόνια, έχουν σημαδέψει πολλές γενιές λόγω του συναρπαστικού σύμπαντος τους, το οποίο συνδυάζει ποικίλες προσωπικότητες που αντιμετωπίζουν απίθανες καταστάσεις. Τα Smurfs, που έχουν εμφανιστεί σε comics, τηλεοπτικές σειρές, ακόμα και ταινίες, είναι πασίγνωστα ακόμα και εκτός της Ευρώπης, καθώς έρευνες δείχνουν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός τα γνωρίζει σε ποσοστό 95%!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε αυτήν τη νέα συμφωνία με την IMPS! Χάρη σε αυτό το license που ξεπερνά τα όρια της γενιάς μας και στο ταλέντο της OSome Studio, ένα στούντιο που συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τη Microids για τη δημιουργία οικογενειακών παιχνιδιών, είμαστε σίγουροι ότι οι gamers θα ενωθούν στον υπέροχο κόσμο των Smurfs. Η παγκόσμια επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα Smurfs θα μας επιτρέψει επίσης να αυξήσουμε την αναγνώριση της εταιρίας διηπειρωτικά, ώστε η Microids να γίνει σημαντικός παίκτης διεθνώς», είπε ο Elliot Grassiano, αντιπρόεδρος της Microids.
 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συνεργασία, καθώς τα video games ήταν πάντοτε το πάθος μου, καθώς συνδυάζουν το παιχνίδι με τη γνώση σε πολλές περιπτώσεις», μοιράστηκε η Veronique Culliford, πρόεδρος και ιδρύτρια της IMPS, αλλά και κόρη του Peyo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης