Μπορεί η Rockstar να τηρεί σιγή ιχθύος για το νέο μεγάλο παιχνίδι της σειράς, το GTA 6, όμως το GTA V έχει αφήσει τεράστια κληρονομιά και η εταιρεία, όπως φαίνεται, δεν σκοπεύει να το αφήσει σύντομα. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη κυκλοφορία του τίτλου ήταν σε PS3 και Xbox 360… το 2013!
 

Στην πορεία, το GTA V κυκλοφόρησε σε PS4 και Xbox One, αλλά και PC, με το GTA Online να συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δέχεται ενημερώσεις και να κρατά ενεργή την κοινότητα των χρηστών του. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Rockstar ετοιμάζεται να σπάσει ρεκόρ, αφού το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσημα και στη νέα γενιά, σε PS5 και Xbox Series X/S δηλαδή, στις 11 Νοεμβρίου 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Προς το παρόν, οι χρήστες PS5 και Xbox Series X/S μπορούν να παίξουν φυσικά μέσω backwards compatibility τις εκδόσεις για PS4 και Xbox One αντίστοιχα. Τι διαφορετικό θα υπάρχει λοιπόν στις next-gen εκδόσεις του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο;
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rockstar ανέφερε ότι αυτές οι “εκτεταμένες και βελτιωμένες” εκδόσεις των GTA V και GTA Online θα έρθουν με νέα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως κάτι πιο συγκεκριμένο. Σαν επιπρόσθετο μπόνους, τα καλοκαιρινά updates του GTA Online θα δίνουν πλεονεκτήματα στους χρήστες της νέας έκδοσης, όταν αυτή κυκλοφορήσει.
 

Το GTA Online, το online multiplayer κομμάτι του GTA V δηλαδή, θα κυκλοφορήσει και ανεξάρτητα, ενώ θα είναι εντελώς δωρεάν για τους πρώτους 3 μήνες της κυκλοφορίας του στο PS5, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022.
 

Τέλος, μάθαμε ότι θα έρθουν εκπλήξεις για την 20η επέτειο του Grand Theft Auto III, συγκεκριμένα για το GTA Online (ή και όχι μόνο…).

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης