Περίπου πριν 20 χρόνια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένας από τους πιο επιτυχημένους χαρακτήρες των 3D platformers, o μωβ δράκος Spyro. Τα παιχνίδια της Insomniac Games εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1998, ενώ από τότε έχουμε δει τον Spyro σε αμέτρητες άλλες εμφανίσεις και παράλληλα τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε στην ομάδα των Skylanders.


 
Ο σχεδιασμός των επιπέδων, ο χειρισμός, το εικαστικό στυλ, το χιούμορ, η μουσική, η αίσθηση της εξερεύνησης των αρχικών τίτλων, όλα αποτέλεσαν έμπνευση για την Toys for Bob, την εταιρεία που ανέλαβε να φέρει την αρχική τριλογία σε μορφή remaster στο παρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από αμέτρητες φήμες, η Activision ανακοίνωσε επιτέλους με κάθε επισημότητα το Spyro Reignited Trilogy, την πολυπόθητη Remastered έκδοση των τριών πρώτων παιχνιδιών Spyro. Η Activision και η Toys for Bob που έχει αναλάβει τη δημιουργία των remasters ανακοίνωσαν τις εκδόσεις αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Spyro Reignited Trilogy. Το πακέτο θα περιέχει τα παιχνίδια Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! και το Spyro: Year of the Dragon τα οποία κυκλοφορήσαν στο PlayStation 1 από το 1998 έως το 2000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Tο Spyro Reignited Trilogy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4 και Xbox One.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης