Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει ο τελευταίος τίτλος της Rockstar δεν έχει τελειωμό και αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του τίτλου. Μέσα σε μόλις τρεις μέρες το Red Dead Redemption 2 απέφερε στην Rockstar έσοδα 725 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που το καθιστά το δεύτερο παιχνίδι με τις γρηγορότερες πωλήσεις, πίσω φυσικά από το GTA V που είχε φτάσει το 1 δισεκατομμύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμα γεγονός που χρήζει προσοχής, αποτελεί το γεγονός ότι το Red Dead Redemption 2 μέσα σε μόλις 8 μέρες έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις πωλήσεις που κατάφερε να κάνει το Red Dead Redemption σε 8 χρόνια. Βέβαια σύμφωνα με την Take-Two Interactive ο αριθμός αυτός (17 εκατομμύρια αντίτυπα), έχει να κάνει με τα αντίτυπα που έχουν σταλεί στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο και όχι αγορές των καταναλωτών, όμως και οι πωλήσεις που έχουν γίνει είναι αρκετά κοντά σε αυτόν τον αριθμό.

Τέλος τα παραπάνω νούμερα έχουν φέρει αισιοδοξία στα γραφεία της Take-Two Interactive, καθώς τα αναμενόμενα έσοδα υπολογίζονταν από 2,5 μέχρι 2,6 δισεκατομμύρια πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, πλέον υπολογίζονται στα 2,55 μέχρι 2,65 δισεκατομμύρια δολάρια για το τρέχον οικονομικό έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης