H Rockstar ανακοίνωσε σήμερα πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του online μέρους του Red Dead Redemption 2, Red Dead Online. Θα ξεκινήσει πρώτα σε δοκιμαστική λειτουργία (beta) για τους κατόχους της Ultimate Edition του παιχνιδιού. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:

  • Για τους κατόχους της Ultimate Edition – Τρίτη, 27 Νοεμβρίου – 15:30 (ώρα Ελλάδος)
  • Για όσους έπαιξαν το παιχνίδι Day One – Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου
  • Για όσους έπαιξαν τις τρεις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας (26-29 Οκτ.) – Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου
  • Για όλους – Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rockstar περιγράφει το Red Dead Online ως “εξέλιξη της κλασικής multiplayer εμπειρίας του προηγούμενου Red Dead Redemption, μπλέκοντας την εξιστόρηση με συνεργατικό και ανταγωνιστικό gameplay με διασκεδαστικούς νέους τρόπους”. Οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν την online εμπειρία μόνοι τους ή με φίλους και η Rockstar υπόσχεται “συνεχόμενα updates και διορθώσεις για να αναπτύξει την εμπειρία για όλους τους παίκτες”.

Η Rockstar ανέφερε σήμερα ότι ο κόσμος του Red Dead Online θα μετατραπεί σε έναν “νέο, ζωντανό κόσμο, έτοιμο να μοιραστεί με πολλαπλούς παίκτες”. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας online χαρακτήρες και να προσαρμόσετε τις ικανότητές σας, ώστε να ταιριάζουν στον τρόπο που παίζετε. Θα μπορείτε να γίνεται μέλος συμμορίας (posse) (έως και 8 παίκτες) και έπειτα να κυνηγήσετε, να ψαρέψετε, να αντιμετωπίσετε αντίπαλες συμμορίες, αλλά και άλλους παίκτες σε διαφόρων ειδών μάχες.

Αν θέλετε να διαβάσετε την παρουσίασή μας για το Red Dead Redemption 2, πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης