Πριν λίγο ανακοίνωσε η Codemasters το νέο παιχνίδι της γνωστής σειράς αγώνων, Formula 1, F1 2016, μέσω του επίσημου blog τους. Το Career mode του παιχνιδιού θα δεχτεί τις μεγαλύτερες βελτιώσεις, καθώς θα διαρκεί 10 σεζόν και θα σας μεταφέρει την εμπειρία της Formula 1 τόσο εντός δρόμου, όσο και εκτός αγώνων. Νέες προσθήκες αποτελούν τα Safety και Virtual Safety Cars, όπως και η νέα πίστα στο Baku, Azerbaijan για το ευρωπαϊκό Γκραν Πρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lee Mather, game designer της Codemasters, αναφέρει ότι “Το F1 2016 είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά για τη σειρά. Το νέο career mode είναι το επίκεντρο και επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους θρύλο κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν.” Θα προσφέρεται νέο upgrade πρόγραμμα, το οποίο θα μπορεί να δοκιμαστεί στα προγράμματα ανάπτυξης, όπως ακριβώς κάνουν οι ομάδες και στην πραγματικότητα. Θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα ελαστικά σας και να κερδίσετε πόντους για το τμήμα Ανάπτυξης και Έρευνας της ομάδας σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Career Mode θα μπορείτε να επιλέξετε κάποιο avatar για να σας εκπροσωπήσει στην καριέρα. Θα μπορείτε να βάψετε το κράνος σας όπως επιθυμείτε και θα μπορείτε να διαλέξετε από οποιαδήποτε ομάδα της Formula One, κάθε μία εκ των οποίων θα έχει τους δικούς της στόχους και προσδοκίες. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε πιο πίσω στη γραμμή εκκίνησης, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσετε αυτές τις προσδοκίες.

To F1 2016 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC μέσα στο καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης