Το Πλαίσιο για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνει ένα μοναδικό ολοήμερο gaming event με τα πιο hot games και τους διασημότερους gamers, την Κυριακή 02/07 στο Gazi Music Hall. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 1v1 Counterstrike Global Offensive, να συμμετέχουν σε διάφορα τουρνουά μαζί σε διάσημους παίκτες και να κερδίσουν μεγάλα έπαθλα.

Καθημερινά από τις 12 έως και τις 25 Ιουνίου χιλιάδες διαγωνιζόμενοι έδωσαν «μάχη» στην online πλατφόρμα του PVPRO για να διεκδικήσουν το τυχερό εισιτήριο που θα τους έστελνε αυτόματα στον μεγάλο τελικό. Οι καλύτεροι 128 παίχτες προκρίθηκαν και αναμένεται να αγωνιστούν σκληρά στον τελικό του CS:GO για να κερδίσουν δώρα αξίας 5000€ και τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, εκτός από το showmatch, όλοι οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε τουρνουά Counter Strike®: Global Offensive, FIFA 17® και Hearthstone®, ενώ θα στηθούν ειδικά stages με VR activations και Livestreaming.

Αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω 1.500 gamers, οι οποίοι θα παίξουν και θα γνωρίσουν από κοντά τους μεγαλύτερους έλληνες gamers, τους πιο γνωστούς YouTubers και αγαπημένους streamers της online κοινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί ο Forg1ven, o WildPanda, ο R1OU, o Dom1nant και πολλοί αγαπημένοι παίκτες.
Εσύ θα λείπεις;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης