H Sony έκανε τα αποκαλυπτήρια σε μια νέα Limited Edition – PlayStation 4 Pro κονσόλα με αφορμή τον εορτασμό των 525,3 εκατομμυρίων PlayStation συστημάτων παγκοσμίως στα 24 χρόνια που μετράει μέχρι σήμερα.
Το μοντέλο έρχεται με την ονομασία 500 Million Limited Edition PS4 Pro με 2TB χωρητικότητα και σε μπλε ημιδιαφανές χρώμα, ενώ φέρει χάλκινες λεπτομέρειες. Το πολυτελές πακέτο θα περιέχει μια αριθμημένη κονσόλα PS4 Pro 2TB, ένα χειριστήριο DualShock 4 στα χρώματα της κονσόλας, μια PlayStation Camera, ακουστικό και βάση στήριξης.

Το DualShock 4 θα πωλείται και ξεχωριστά, ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα Gold Wireless headset στο ίδιο χρώμα από τις 11 Οκτωβρίου. Η έκδοση θα κυκλοφορήσει μόνο σε 50.000 αντίτυπα και κάθε κονσόλα θα φέρει αναμνηστική πλάκα χαλκού.

Η κυκλοφορία του 500 Million Limited Edition PS4 Pro θα ξεκινήσει από τις 24 Αυγούστου και θα κοστίζει 499 ευρώ. Όσοι αποκτήσετε την κονσόλα, ίσως εντοπίσετε στους σειριακούς αριθμούς της κονσόλας κάποια σημαντική χρονολογία ή κάποια ειδική σήμανση για γεγονός που συνέβη κατά την ιστορία του PlayStation.
Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης