Το PlayerUnknown’s Battlegrounds, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναπάντεχες επιτυχίες στο χώρο του gaming που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, θα αποκτήσει σε περίπου ένα μήνα νέα έκδοση, αφού θα κυκλοφορήσει και σε Xbox One. Ο τίτλος-φαινόμενο έχει πιάσει απίστευτα μεγάλους αριθμούς όσον αφορά στις πωλήσεις του αλλά και τους ταυτόχρονους παίκτες. Οι αριθμοί αυτοί πρόκειται να ανέβουν ακόμη περισσότερο, με το PUBG να έρχεται στο Xbox One.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα official post, όπου και δόθηκαν μερικές ακόμη πληροφορίες. Οι δύο εκδόσεις, αυτή για PC και η νέα του Xbox One, θα έχουν διαφορές, όπως διαφορετικές πίστες η κάθε μία. Το πλάνο είναι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και να βελτιώνεται συνεχώς με βάση το feedback από τους παίκτες -όπως έγινε και στο PC- μέχρι μελλοντικά οι δύο εκδόσεις να φτάσουν στο ίδιο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, οι παίκτες του PUBG σε Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αποκλειστικό υλικό για την κονσόλα τους, με τη μορφή πακέτων με διάφορα cosmetics. Τρία πακέτα αυτού του είδους θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρόνο: το PUBG Warrior Pack, το Accessory Pack και το Tracksuit Pack. Εκτός από αυτά, η Bluehole δηλώνει πως δε σκοπεύει να συμπεριλάβει άλλες in-game αγορές στην Xbox Game Preview έκδοση του παιχνιδιού.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds θα κυκλοφορήσει ως console exclusive μέσω του Xbox Game Preview στις 12 Δεκεμβρίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης