Η Valve προχώρησε σε μια μεγάλη ανακοίνωση για το Steam η οποία αλλάζει όσα ξέραμε για το PC και mobile gaming. Δύο νέα applications για smartphones και Android θα κυκλοφορήσουν από την Valve. Τα Steam Link και Steam Video έρχονται για να επεκτείνουν τις υπηρεσίες και την σουίτα του Steam.

Το Steam Link app θα επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν τα παιχνίδια της βιβλιοθήκης του Steam τους σε Android και iOS συσκευές μέσω streaming. Αυτό σημαίνει δηλαδή πως θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε όλα τα παιχνίδια σας στην παλάμη των χεριών σας ή στο Android TV σας. Μάλιστα θα υπάρχει και υποστήριξη του Steam Controller ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα περιφερειακά αν η συσκευή σας σας το επιτρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά δεν θα γίνουν σε λίγους μήνες ή χρόνια, αλλά σε λίγες εβδομάδες αφού το Steam Link θα είναι διαθέσιμο από τις 21 Μαΐου. Επίσης το Καλοκαίρι θα δούμε και την εφαρμογή Steam Video η οποία έχει την ικανότητα να κάνει stream ταινίες και σειρές σε Android και iOS συσκευές ενώ μας επιτρέπει να δούμε βίντεο και σε offline mode.

Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης