To Super Mario Run, το πρώτο παιχνίδι Μario για smartphones από τη Nintendo θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία. Επίσης ανακοινώθηκαν οι τιμές για το μοντέλο πώλησης του τίτλου.

Το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν στη βασική του έκδοση και θα σας επιτρέπει να παίξετε μέρος των τριών modes του τίτλου. Αν θέλετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού, θα πρέπει να πληρώσετε 10 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για iPhone, iPad και iPod Touch, που τρέχουν σε iOS 8 και άνω. Η Nintnedo επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 15 Δεκεμβρίου σε 151 χώρες και περιοχές, με μεταφράσεις σε Αγγλικά, Ιαπωνικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Δανέζικα, Ρώσικα και παραδοσιακά Κινέζικα.

Διαβάστε περισσότερα για τα παιχνίδια της Nintendo ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί με ένα χέρι ως auto-runner. Ο Mario τρέχει μόνος του, πηδώντας πάνω από εμπόδια και εχθρούς, όταν ο παίκτες ακουμπά την οθόνη. Το πρώτο mode από τα τρία αφορά στη συλλογή νομισμάτων. Στο δεύτερο mode θα πρέπει να περάσετε τις πίστες πιο γρήγορα από τους φίλους σας και να κάνετε high score, ενώ στο τρίτο, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους πίστα χρησιμοποιώντας νομίσματα και Toads, που κέρδισαν στα άλλα modes.

To Super Mario Run είναι το δεύτερο παιχνίδι της Nintendo για smartphones, καθώς το πρώτο ήταν το Miitomo. Ήδη έχουν ανακοινωθεί άλλα δύο παιχνίδια: ένα της σειράς Animal Crossing και ένα της σειράς Fire Emblem.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης