Σε ένα κλίμα ανανέωσης και καινοτομίας στον gaming χώρο, η πρωτοπόρος Nintendo για ακόμα μία φορά φέρνει τα πάνω κάτω και παραδίδει μια υβριδική κονσόλα, που συνδυάζει το παιχνίδι στο σπίτι μαζί με το φορητό gaming.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Nintendo Switch, πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που περιμέναμε να δούμε από την εταιρεία είναι φυσικά όμως αν οι τίτλοι που θα είχαμε να παίξουμε, θα έφταναν τα στάνταρ των παιχνιδιών για τις αμιγώς οικιακές κονσόλες. Το αποτέλεσμα είναι πέραν των προσδοκιών. Η 2K Sports φέρνει τη θρυλική ΝΒΑ 2Κ σειρά, που έχουμε συνηθίσει να θαυμάζουμε στις τηλεοράσεις μας, και σε φορητή μορφή πλέον, στο Nintendo Switch.

To ΝΒΑ 2Κ18 κυκλοφορεί σήμερα και στη νέα κονσόλα της Nintendo και σας προκαλεί σε μπασκετικές μονομαχίες σε κάθε είδους τερέν, είτε αυτό είναι εντός του σπιτιού σας, είτε… εκτός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O τίτλος sports με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες και τις καλύτερες κριτικές κάθε χρονιά έρχεται με τη μορφή του NBA 2K18 και στο Nintendo Switch με βελτιώσεις και την ασύγκριτη ποιότητα που χαρακτηρίζει τη σειρά. Για πρώτη φορά βλέπουμε έναν ολοκληρωμένο τίτλο της σειράς με όλα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν και στις άλλες εκδόσεις, να μπορεί να παιχτεί και σε φορητή έκδοση.

Μπορείτε να πάρετε την κονσόλα σας και το ΝΒΑ 2Κ18 και να παίξετε οπουδήποτε, κρατώντας τη στα χέρια σας ή να αφαιρέσετε τα δύο Joy-Cons από την οθόνη της συσκευής, να τη στήσετε σε ένα τραπέζι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια, παίζοντας με τα δύο χειριστήρια. Σε κάθε περίπτωση, οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι δελεαστικές. Πάρτε τη συσκευή και παίξτε στο σπίτι ενός φίλου σας ή πηγαίνετε για καφέ και στήστε το παιχνίδι επάνω στο τραπέζι.

Έως τώρα είχαμε συνηθίσει το φορητό gaming να μας “στοιχίζει” τις πλήρεις εμπειρίες. Η 2K Sports όμως για πρώτη φορά φέρνει την πλήρη εμπειρία ενός NBA 2K τίτλου και σε φορητή μορφή. Όλα τα modes και τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στις άλλες εκδόσεις είναι διαθέσιμα και εδώ.

To Run the Neighborhood σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι όπως εσείς θέλετε. Χτίστε την καριέρα σας στο NBA, παίξτε στα γήπεδα του The Playground και εξερευνήστε τα νέα περιβάλλοντα.

Επιπρόσθετα στο νέο NBA 2K18 έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε τη βαθμολογία σας σε όποιο mode κι αν παίζετε, είτε Pro-Am, είτε Park, είτε το MyCAREER με τα χαρακτηριστικά, τις κινήσεις και τα εμβλήματα που καθορίζουν το στυλ σας.

Μπορείτε να συλλέξετε κάρτες από τους θρύλους του NBA και να τους επιλέξετε σε πολλά και διαφορετικά modes. Παράλληλα για πρώτη φορά έχουμε και τις All-Time Teams, όπου μπορείτε να φτιάξετε τις ομάδες με τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και 62 κλασικές ομάδες από το παρελθόν.

Ειδική μνεία αξίζει το νέο motion system που δημιουργεί δυναμικά τα animations των παικτών για την καλύτερη δυνατή εμπειρία εντός των γηπέδων, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το ίδιο σύστημα χρησιμοποιείται και στις άλλες εκδόσεις του παιχνιδιού, για τις οικιακές κονσόλες!

To ΝΒΑ 2Κ18 κυκλοφορεί ήδη ψηφιακά για το Nintendo Switch και μπορείτε πλέον να το βρείτε και στα καταστήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης