Πολλά παιχνίδια που δεν έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν προσοχή χάρη στα όμορφα γραφικά τους ή τις καινοτομίες στο gameplay τους, προσπαθούν με άλλους τρόπους. Ως γνωστόν, το Steam διαθέτει τεράστια ποικιλία από διαφόρων ειδών παιχνίδια. Ένα ακόμα που προστέθηκε είναι το Fight of Gods.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά άσχημο 2D fighting game που βάζει τις θεότητες να παλέψουν μεταξύ τους. Από χθες μάλιστα οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν και τον Ιησού, ανάμεσα στους άλλους χαρακτήρες. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τον Ιησού να μάχεται με τον Βούδα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης μπορείτε να παίξετε και ως Μωυσής και να χρησιμοποιήσετε ως όπλο τις 10 Εντολές, αλλά και να πνίξετε τους εχθρούς σας στη θάλασσα που μπορείτε να… χωρίσετε στα δύο. Οι πίστες περιλαμβάνουν τον Κήπο της Εδέμ και την Ερυθρά Θάλασσα. Διαθέτει arcade mode, versus, αλλά και training modes. Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε όμως ότι ο τίτλος φαίνεται σαν να φτιάχτηκε για κινητά και να μεταφέρθηκε στα PC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από μία ταϊβανέζικη εταιρεία, που ονομάζεται Digital Crafter και διανέμεται από την PQube. Μια ατάκα από το επίσημο δελτίο Τύπου αναφέρεται στο Mortal Kombat και μας λέει να προετοιμαστούμε για… “Immortal Kombat”.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης