Η 2K αποκάλυψε σήμερα μια γεμάτη πρώτη ματιά από το τι μπορούν να περιμένουν οι χρήστες από το NBA 2K21 στις κονσόλες νέας γενιάς. Συγκεκριμένα, παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από έναν αγώνα ανάμεσα στους Golden State Warriors και τους Dallas Mavericks, καθώς το παιχνίδι τρέχει σε PlayStation 5.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα έκδοση του ΝΒΑ 2Κ21 έχει αναπτυχθεί από την αρχή και εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των next-gen consoles. Συγκεκριμένα, έχουμε νέα χαρακτηριστικά, “επαναστατικά” γραφικά και πολύ γρήγορους χρόνους φόρτωσης, που είναι διαθέσιμα μόνο στις εκδόσεις νέας γενιάς. Νέα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης που ελέγχουν κάθε παίκτη εντός του γηπέδου θα φέρουν νέες δυναμικές. Παράλληλα υπάρχει νέα rail cam που θα ανεβάσει το παιχνίδι.
 

Σύμφωνα με την 2Κ, έχουμε τον μεγαλύτερο τίτλο της σειράς έως τώρα: next-gen φωτισμός, textures, physics, animations και ακόμα περισσότερα, επανασχεδιασμένη κίνηση παικτών και collision engine, πάνω από 150 ξεχωριστές AI για το πλήθος και soundtrack me 202 τραγούδια.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το NBA 2K21 αναπτύσσεται από την Visual Concepts και θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X | S στις 10 Νοεμβρίου και σε PlayStation 5 στις 19 Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης