To Nintendo Switch κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου και αποτέλεσε ένα στοίχημα για την Nintendo με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του που ρίσκαρε. Η κονσόλα είναι ένα υβρίδιο, που μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως φορητή όσο και ως οικιακή, ενώ ενσωματώνει μερικές ακόμα καινοτομίες.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Nintendo Switch, πατήστε ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nintendo έβγαλε σήμερα ανακοίνωση που αφορά στις πωλήσεις της συσκευής και απ’ ότι φαίνεται κέρδισε το στοίχημα:

«Επιβεβαιώνουμε ότι σε όλη την Ευρώπη, το Nintendo Switch πούλησε περισσότερο κατά το Σαββατοκύριακο του λανσαρίσματος από οποιαδήποτε άλλη συσκευή της Nintendo και αποτελεί και το μεγαλύτερο λανσάρισμα που είχαμε ποτέ στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ένας από τους τίτλους του λανσαρίσματος για τη συσκευή, εκτός από τους διθυράμβους που έλαβε από κριτικούς με μερικές από τις υψηλότερες βαθμολογίες όλων των εποχών, είχε και τις καλύτερες πωλήσεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο στην ιστορία της σειράς Zelda, εδώ και 30 χρόνια. Όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν και ο τίτλος με τις υψηλότερες πωλήσεις ανάμεσα στους τίτλους λανσαρίσματος γενικά της Nintendo στην Ευρώπη, ξεπερνώντας ακόμη και το Wii Sports.

Και όλα αυτά μες στον Μάρτιο, που θεωρείται ήσυχη περίοδος για τη βιομηχανία των games.»

Αξίζει να προσθέσουμε ότι το The Legend of Zelda: Breath of the Wild ήδη είναι το τέταρτο καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών σύμφωνα με το σκορ του στο Metacritic, ενώ σε άλλα αντίστοιχα sites με το Metacritic που βγάζουν συγκεντρωτικό βαθμό από βαθμολογίες, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Zelda είναι ακόμα και πρώτο!

Σύντομα, θα έχουμε και παρουσίαση της συσκευής για να εξηγήσουμε τις λεπτομέρειες της λειτουργίας της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης