Επιτέλους η Sony φέρνει ένα χαρακτηριστικό στο PlayStation 4, που ζητούσε ο κόσμος από την κυκλοφορία της κονσόλας. Με την επερχόμενη ενημέρωση του λογισμικού της συσκευής, 4.50, η εταιρεία φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά για τις λειτουργίες και όχι μόνο, μία εκ των οποίων είχε ιδιαίτερη ζήτηση από τους χρήστες.

Πρόκειται για την υποστήριξη εξωτερικού σκληρού δίσκου έως και 8TB για την αποθήκευση δεδομένων. Πλέον θα μπορείτε να εγκαθιστάτε τα παιχνίδια σας στον εξωτερικό δίσκο (USB 3.0), χωρίς να χρειάζεται να περιορίζεστε από τον εσωτερικό δίσκο της συσκευής ή να προβείτε σε αλλαγή αυτού, αν χρειάζεστε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον δε θα βλέπετε συχνά αυτό το μήνυμα με το νέο χαρακτηριστικό του Firmware 4.50.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται είναι τα παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Υποστήριξη εξωτερικού δίσκου USB 3.0 έως 8TB για αποθήκευση εφαρμογών
  • Custom Wallpapers που δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ως wallpapers τα αγαπημένα τους screenshots
  • Αλλαγές στο Quick Menu για να είναι ακόμα πιο εύκολο στη χρήση
  • Απλοποιημένη λίστα ειδοποιήσεων
  • Δυνατότητα απευθείας δημοσίευσης στο PlayStation Network Activity Feed
  • Υποστήριξη 3D Blu-ray ταινιών για το PlayStation VR

Τα custom wallpapers επίσης ήταν κάτι που ζητούσε ο κόσμος, ενώ τα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενα, όπως η υποστήριξη 3D Blu-ray ταινιών για το PlayStation VR, που βελτιώνει τη χρησιμότητα της συσκευής για τους νέους αγοραστές της.

Tέλος, έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση των νέων χαρακτηριστικών, διέρρευσε και άλλη μια πολύ σημαντική λειτουργία που θα προσθέσει το νέο firmware στα PlayStation 4 Pro. Το νέο update αναμένεται να περιλαμβάνει -σύμφωνα με μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Neogaf- μια νέα λειτουργία, που θα ονομάζεται PS4 Pro Boost Mode. Σε αυτή τη λειτουργία όλα τα παιχνίδια, ακόμα και αυτά που δεν έχουν λάβει ενημέρωση, θα έχουν καλύτερες επιδόσεις όταν τρέχουν σε PlayStation 4 Pro.

Η ενημέρωση 4.50 έχει μπει σε δοκιμαστική φάση και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για όλους τους χρήστες PlayStation 4 μες στις επόμενες εβδομάδες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης