Ήδη έχει κυκλοφορήσει σε δοκιμαστική έκδοση η νέα ενημέρωση του λογισμικού του PlayStation 4 της Sony. Ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που προσφέρονται με αυτό το update είναι η ρύθμιση του περιορισμού του χρόνου για τα παιδιά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε πλέον να εφαρμόσετε περιορισμούς εντός των ρυθμίσεων της συσκευής για τον γονικό έλεγχο. Σας επιτρέπεται λοιπόν πλέον να ρυθμίσετε για κάθε παιδί ξεχωριστά πόση ώρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κονσόλα ή να δείτε πόση ώρα έπαιξαν. Όταν το update κυκλοφορήσει στην τελική μορφή του, θα μπορείτε να ρυθμίσετε τα παραπάνω από την εφαρμογή PlayStation για τα κινητά ή το PC σας.

Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε περιορισμούς και για τις συνδέσεις στο διαδίκτυο, αλλά και διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επίσης θα σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε όρια στις αγορές από το PS Store. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό για καθένα από τα μέλη της οικογενείας σας και να ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις για το καθένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες προσθήκες που έρχονται με το update 5.50 είναι η δυνατότητα να ξεχωρίσετε τα PS Plus και τα PSVR παιχνίδια σας, ενώ ένα από τα πιο σημαντικά είναι για τους κατόχους PlayStation 4 Pro, που θα επιτρέπει βελτίωση στην εικόνα των παιχνιδιών σε οθόνες που δεν είναι 4K.

H ενημέρωση 5.50 για το PlayStation 4 βρίσκεται σε beta (δοκιμαστική) φάση αυτή τη στιγμή και μες στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για όλους.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης