Προς έκπληξη όλων η BioWare έκανε μια ξαφνική ανακοίνωση στο επίσημο site του Mass Effect Andromeda ανακοινώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού σε Ευρώπη και Αμερική. Ο general manager της BioWare, Aaryn Flynn, δήλωσε ότι οι ημερομηνίες αυτές επιλέχθηκαν με γνώμονα την καλύτερη κυκλοφορία του παιχνιδιού με στόχο μια απροβλημάτιστη για τους χρήστες εμπειρία.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα παιχνίδια για PlayStation 4, Xbox One και PC, πατήστε ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Mass Effect Andromeda αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της σειράς για τη νέα γενιά και το πρώτο έπειτα από την αρχική τριλογία. Ως τώρα δεν έχουμε δει αρκετό υλικό, πέρα από δύο βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Mass Effect: Andromeda αποτελεί το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της σειράς ως τώρα. Μια εντελώς νέα ιστορία, νέοι χαρακτήρες, νέοι πλανήτες, νέα είδη και νέα συστήματα gameplay. Για πρώτη φορά, η σειρά έρχεται στη μηχανή γραφικών Frostbite, που θα αποτελέσει τεράστιο άλμα για τον οπτικό τομέα του Andromeda σε σχέση με την αρχική τριλογία.

Παράλληλα με την ημερομηνία κυκλοφορίας παρουσιάστηκε και gameplay στην παρουσίαση της Nvidia στην CES 2017, όπου δείχνει μια ολόκληρη αποστολή. Δείτε παρακάτω:

Το Mass Effect Andromeda θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου 2017 σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης