To Mafia III μόλις κυκλοφόρησε, ενώ η Deluxe Edition του παιχνιδιού, που μπορείτε να αγοράσετε έναντι της standard, περιλαμβάνει και το Season Pass του παιχνιδιού. Τι θα σας προσφέρει όμως το Season Pass;

Το New Bordeaux είναι μεγάλο μέρος. Είναι γεμάτο ιστορίες και κρυφά σοκάκια για να εξερευνήσετε. Πρόκειται για έναν ζωντανό κόσμο, που μεγαλώνει μαζί σας. Η 2K Games και η Hangar 13 θα μοιράσουν δωρεάν περιεχόμενο σε όλους τους αγοραστές του παιχνιδιού, ενώ θα υπάρχουν και επιπρόσθετα DLC/story expansions (επιπλέον περιεχόμενο για το story), που θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε περισσότερα παιχνίδια PlayStation 4, Xbox One και PC, πατήστε ΕΔΩ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα δωρεάν DLC θα είναι νέες εμφανίσεις για τον Lincoln, τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα γούστα σας. Επιπλέον θα βρείτε νέα όπλα με διάφορα packs, όπως το “Judge, Jury and Executioner” pack, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου.

Επιπλέον θα δοθεί η δυνατότητα customization του οχήματός σας, όπως διαφορετικά χρώματα, αλλαγή πινακίδων και βελτίωση των επιδόσεων. Τέλος, στα δωρεάν DLC θα δοθούν και αγώνες, στους οποίους θα μπορείτε να κερδίσετε εξαρτήματα για το αυτοκίνητό σας και χρήματα, ανάμεσα σε άλλα δώρα. Εκτός από τα παραπάνω, η εταιρεία έχει δηλώσει ότι αναμένεται και επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο.

Εκτός από το δωρεάν περιεχόμενο όμως, θα υπάρχει και το επί πληρωμή ή το περιεχόμενο που αγοράζετε με το Season Pass. H ιταλική μαφία δεν απειλεί μόνο τον Lincoln Clay… Πάρτε μια γεύση παρακάτω:

Sign of the Times: Μια σειρά από τελετουργικούς φόνους φέρνει τον τρόμο στο New Bordeaux. Κατόπιν έκκλησης του Father James, o Lincoln θα συμφωνήσει να κυνηγήσει τους υπεύθυνους από το old bayou μέχρι το κέντρο της πόλης.

Stones Unturned: O Lincoln θα πρέπει να συνεργαστεί με τον πράκτορα John Donovan της CIA για να αντιμετωπίσουν έναν παλιό αντίπαλο. Μια διαμάχη που έχει ξεκινήσει από τις ζούγκλες του πολέμου του Βιετνάμ.

Αγοράζοντας το Season Pass, την Deluxe Version ή την Collector’s,, θα λάβετε όλα τα DLC χωρίς επιπλέον κόστος. Το Season Pass κοστίζει 30€, ενώ η Deluxe Version (παιχνίδι + Season Pass) κοστίζει 80€.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης